تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

موشک‌پرانی کره شمالی در آخرین روز ۲۰۲۲

کره‌شمالی حتی در آخرین روز سال ۲۰۲۲ میلادی، دست از اقدامات تنش‌آفرین خود در شبه جزیره کره برنداشت و سه موشک بالستیک کوتاه برد به سمت دریای ژاپن شلیک کرده است.

کد خبر: ۱۴۲۷۲۰
۰۸:۵۱ - ۱۰ دی ۱۴۰۱

موشک‌پرانی کره شمالی در آخرین روز ۲۰۲۲

دیدارنیوز: ارتش کره جنوبی از شلیک سه موشک بالستیک کوتاه برد از سوی کره شمالی به سمت دریای ژاپن خبر داد.

به نقل از خبرگزاری یونهاپ، ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در بیانیه‌ای قبل از اعلام شلیک سه موشک بالستیک از سوی کره شمالی گفته بود، کره شمالی صبح امروز، شنبه یک موشک بالستیک نامشخص را به سمت دریای شرقی (دریای ژاپن) شلیک کرده است.

به موازات اعلامیه ارتش کره‌جنوبی، رسانه‌های ژاپنی نیز اعلام کردند، کره شمالی دو موشک شلیک کرد که هر دو در خارج از منطقه اقتصادی ژاپن سقوط کردند.

خبرگزاری کیودو ژاپن به نقل از منابع شلیک دو موشک کره شمالی و اصابت آن‌ها به خارج از منطقه اقتصادی ژاپن را تایید کرد.

نیروی گارد ساحلی ژاپن جمعه گفته بود، کره شمالی یک شیء نامشخص را به سمت دریای ژاپن شلیک کرده که احتمالا موشک بالستیک باشد.

براساس خبرگزاری کیودو، به کشتی‌ها در دریا هشدار داده شده به جسمی که در نزدیکی‌شان در آب سقوط می‌کند، نزدیک نشوند.

این شلیک موشکی جدید کره شمالی پس از آن است که کره جنوبی اعلام کرد، یک آزمایش موفق موشکی برای پرتاب تجهیزات به فضا در چارچوب تقویت توانمندی‌های جمع‌آوری اطلاعات و نظارت در فضا داشته است.

کره شمالی ۲۳ دسامبر نیز دو موشک بالستیک کوتاه برد به سمت دریای ژاپن شلیک کرد. این کمتر از یک هفته پس از شلیک دو موشک میان برد بود.

کره شمالی عملا از ابتدای ۲۰۲۲ ده‌ها موشک را شلیک کرده است از جمله یک موشک قاره پیما را در نوامبر آزمایش کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی