تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

مذاکرات اسرائیل و عربستان برای عادی‌سازی روابط

یک روزنامه اسرائیلی از مذاکرات بین اسرائیل، آمریکا و عربستان سعودی با هدف کسب توافق عادی‌سازی روابط بین دولت یهودی و پادشاهی مسلمان خبر داد.

کد خبر: ۱۴۲۴۹۲
۲۱:۱۰ - ۰۴ دی ۱۴۰۱

مذاکرات اسرائیل و عربستان برای عادی‌سازی روابط

دیدارنیوز: رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند، وعده بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر آتی اسرائیل مبنی بر پیشبرد طرح الحاق در کرانه باختری، بخشی از تلاش او برای فشار بر عربستان سعودی جهت حصول توافق عادی‌سازی روابط دوجانبه است.

روزنامه عبری زبانِ یدیعوت آحارانوت در شماره پایان هفته خود از در جریان بودن مذاکرات بین اسرائیل، آمریکا و عربستان سعودی با هدف کسب توافق عادی‌سازی روابط بین دولت یهودی و پادشاهی مسلمان خبر داد.

حصول چنین توافقی، عربستان سعودی را به پنجمین کشور عربی تبدیل می‌کند که روابط خود را تحت پیمان ابراهیم با اسرائیل برقرار کرده‌اند.

نتانیاهو در مصاحبه با روزنامه آمریکایی جوئیش اینسایدر (Jewish Insider) که روز جمعه منتشر شد، گفت: «امیدوارم که صلح کامل و رسمی [با عربستان سعودی]را همانند آن چه که با سایر کشور‌های حاشیه خلیج فارس مانند بحرین و امارات عربی متحده حاصل شد، برقرار کنم.»؛ صلحی که به تعبیر او به معنای «پایان منازعات اعراب و اسرائیل» خواهد بود.

او تصریح کرد که عادی‌سازی روابط اسرائیل و عربستان سعودی را به عنوان یکی از اهداف اصلی خود در دوره تازه نخست وزیری دنبال خواهد کرد. نتانیاهو همچنین ابراز امیدواری کرد که رهبری عربستان سعودی نیز برای تحقق این هدف تصمیم مقتضی را اتخاذ کند.

این در حالی است که روزنامه یدیعوت آحارانوت مدعی شده که یکی از شروط عضویت حزب راست افراطی «صهیونیسم مذهبی» در دولت ائتلافی نتانیاهو، پیشبرد طرح الحاق کرانه باختری در دولت آینده اسرائیل بوده است. اما این روزنامه گزارش داده که نتانیاهو در مذاکره با عربستان سعودی از برگ تعلیق طرح الحاق برای جلب نظر ریاض استفاده می‌کند؛ برگی که پیشتر نیز در جریان حصول توافق عادی‌سازی روابط با چهار کشور عربی دیگر نیز کارساز بوده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت