تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

هشدار پلیس درباره کلاهبرداری به بهانه شب یلدا

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ نسبت به کلاهبرداری و سوءاستفاده از اطلاعات کاربران فضای مجازی به بهانه شب یلدا هشدار داد.

کد خبر: ۱۴۲۱۸۳
۱۰:۵۴ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱

هشدار پلیس درباره کلاهبرداری در شب یلدا

دیدارنیوز: سرهنگ داود معظمی گودرزی، با اشاره به نزدیک شدن به شب یلدا اظهار کرد: مجرمان سایبری همواره از هر فرصتی برای سوءاستفاده از کاربران و تحقق اهداف مجرمانه خود بهره می‌برند. یکی از این مناسبت‌ها نیز شب یلداست که گاهی دیده شده افراد سودجو و ناشناس پیام‌هایی حاوی لینک‌های ناشناس با عناوین مختلف تبریک و تخفیف و جایزه و ... را برای کاربران ارسال کرده و از آنان می‌خواهند که با کلیک بر روی لینک مذکور پیام را مشاهده کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: در برخی از این پیام‌ها افراد سودجویان با ایجاد لینک‌های آلوده به بدافزار، اقدام به آلوده کردن تلفن همراه یا رایانه کرده و به تمامی اطلاعات محرمانه و خصوصی شهروندان و همچنین اطلاعات حساب بانکی و ... دسترسی پیدا می‌کنند. از این رو توصیه ما به کاربران فضای مجازی این است که از بازکردن هرنوع لینک ناشناسی و حتی لینک‌های مشکوک و نامعتبر ارسال شده از سوی افراد آشنا خودداری کنند.

وی به فرصت طلبی مجرمین درخصوص کلاهبرداری از شهروندان در پوشش تخفیف‌های شب یلدا از جمله بسته اینترنت، قرعه‌کشی و ... اشاره کرد و گفت: برخی از افراد سودجو برخی از کالا‌ها و یا خدمات مرتبط با شب یلدا را با قیمتی بسیار پایین آگهی کرده و تحت عناوین مختلف از جمله حراج ویژه یلدا و... از شهروندان کلاهبرداری می‌کنند، در این روش کاربران به بهانه خرید با تخفیف شب یلدا و ... به آدرسی اینترنتی مراجعه کرده و در آنجا از طریق صفحات فیشینگ اطلاعات حساب بانکیشان کپی شده و از آن برداشت می‌شود.

معظمی گودرزی افزود: لازم است کاربران حتما از سایت‌های معتبر، دارای نماد اطمینان و مجاز خریداری کنند و در صورت سفارش کالا تسویه حساب را در محل و پس از رویت و اطمینان از اصالت کالای سفارش داده شده انجام دهند و از پرداخت هرگونه مبلغ تحت عنوان بیعانه جدا خودداری کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در مواردی دیده شده که کلاهبرداران و افراد سودجو از روش‌های گفته شده به اطلاعات هویتی و عکس‌ها و تصاویر خصوصی افراد نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق اقدام به اخاذی از آنان می‌کنند. از این رو لازم است که شهروندان در برابر چنین مواردی هوشیار باشند و به هیچ عنوان فریب تبلیغات و وعده‌های دروغین فضای مجازی را نخورند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر