تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

بیشترین جرایم اینترنتی در کشور چیست؟

کلاهبرداری اینترنتی، برداشت غیر مجاز اینترنتی، هتک حیثیت و نشر اکاذیب درفضای مجازی و دسترسی غیرمجاز به داده و مزاحمت اینترنتی جزو بیشترین جرایم در فضای مجازی بوده است.

کد خبر: ۱۴۱۷۵۳
۱۰:۴۲ - ۲۰ آذر ۱۴۰۱

بیشترین جرایم اینترنتی در کشور چیست؟

دیدارنیوز: رئیس پلیس فتای فراجا با تشریح بیشترین جرایم اینترنتی رخ داده در کشور از افزایش قدرت کشف به وقوع پلیس فتا به ۹۴ درصد خبر داد.

سردار وحید مجید در حاشیه جلسه ارتباط با مستقیم با مردم که در مرکز نظارت همگانی ۱۹۷ برگزار شد، درباره جلسه برگزار شده، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده از سوی بازرسی کل فراجا، پلیس‌های تخصصی باید هر چند وقت یک‌بار حضور میدانی در مرکز ۱۹۷ داشته و پاسخگوی تماس تلفنی و مراجعه حضوری مردم و شهروندان باشند. در این جلسات مردم مشکلات، پیشنهادات، انتقادات و حتی تقدیر‌های خود را مطرح می‌کنند و در مواردی که موضوع قابل حل باشد، آن را در همان جا بررسی و حل می‌کنیم. در مواردی نیاز به راهنمایی وجود دارد که این اقدام را انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: در برخی از مواردی نیز پیگیری لازم است که پیگیری‌های بعدی را انجام می‌دهیم و نتیجه را هم به بازرسی و هم مراجعه‌کنندگان اعلام می‌کنیم. البته این حضور در مرکز ۱۹۷ علاوه بر پاسخگویی همیشگی پلیس فتا از طریق مرکز تماس ۰۹۶۳۸۰ و گفت‌وگوی برخط در سایت پلیس فتاست. علاوه بر آن سامانه ۱۹۷ نیز پاسخگوی تماس‌های مردم عزیز در موضوعات مرتبط با پلیس است.

رئیس پلیس فتای فراجا درباره بیشترین موضوعات مطرح شده از سوی مراجعه‌کنندگان و تماس‌گیرندگان با این مرکز نیز گفت: بیشترین موضوعات مطرح شده درباره پرونده‌هایی با موضوع کلاهبرداری اینترنتی، برداشت اینترنی، هتک حیثیت و نشر اکاذیب و یکی دو مورد دسترسی غیرمجاز به داده‌ها بود. اغلب مواردی که مطرح شد، پرونده آن در پلیس فتا تشکیل شده و در دادگاه و نزد مراجع قضایی باقی مانده که ما توضیحات لازم را به این افراد ارائه کردیم. برخی از موارد هم که تعداد آن زیاد نبود پرونده‌هایی است که در پلیس فتا قرار داشته و نیاز به تسریع دارد. برخی از پرونده‌ها هم مرتبط با حوزه ماموریتی پلیس فتا نبود که ما این افراد را راهنمایی کردیم.

مجید افزود: برخی از تماس‌ها نیز مربوط به تشکر و قدردانی و انتقاد و پیشنهاد بود که ما این موارد را نیز مورد توجه قرار خواهیم کرد. در مجموعه ده‌ها تماس تلفنی و مراجعه حضور انجام شد و بنده و معاونان پلیس فتا به مشکلات مطرح شده از سوی مردم رسیدگی کردیم.

بیشترین جرایم اینترنتی در کشور چیست؟

رئیس پلیس فتای فراجا همچنین به آماری از اقدامات پلیس فتا در این هشت ماه از سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال تا پایان آبان ماه کشفیات پلیس فتا ۱۵ درصد افزایش داشته است. در حوزه دستگیری نیز شاهد افزایش ۹ درصدی بودیم. ضریب کشف به وقوع هم حدود ۱.۵ درصد افزایش داشته است.

وی درباره بیشترین جرائم فضای مجازی در هشت ماهه امسال گفت: اولویت‌ها ما بر اساس فراوانی جرائم در فضای مجازی است و بر این اساس کلاهبرداری اینترنتی، برداشت غیر مجاز اینترنتی، هتک حیثیت و نشر اکاذیب درفضای مجازی و دسترسی غیرمجاز به داده و مزاحمت اینترنتی جزو بیشترین جرائم در فضای مجازی بوده است.

افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی

مجید با تاکید بر اینکه بیشتر جرائم ما مربوط به کلاهبرداری اینترنتی است، گفت: جرائم مربوط به کلاهبرداری اینترنتی نسبت به پارسال ۳۷ درصد افزایش داشته است. موضوعی که ناشی از عدم توجه کاربران به توصیه‌ها و هشدار‌های پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا درباره اینکه چه تعداد از پرونده‌ها در پلیس فتا کشف می‌شود، گفت: قدرت کشف پلیس فتا در سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است و ضریب کشف و به وقوع پلیس فتا در حدود ۹۴ درصد است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی