تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.

دو دفتر «پلیس مخفی چین» در پراگ بسته شد

وزیر خارجه جمهوری چک روز پنج‌شنبه اعلام کرد که چین دو دفتر «پلیس مخفی» خود را در پراگ تعطیل کرده است. پکن مدعی است که این مراکز، پاره‌ای خدمات دیپلماتیک و کنسولی مانند تمدید گواهینامه رانندگی را به اتباع چینی مقیم خارج از کشور ارائه می‌دهند.

کد خبر: ۱۴۱۶۵۳
۰۹:۴۹ - ۱۸ آذر ۱۴۰۱

دو دفتر «پلیس مخفی چین» در پراگ بسته شد

دیدارنیوز: این خبر در حالی اعلام می‌شود که پیش از این اتهام‌هایی علیه پکن در خصوص فعالیت دفاتر «غیرقانونی» پلیس چین در اروپا برای نظارت، ارعاب و آزار مخالفان مطرح شده است.

یک سازمان غیردولتی مستقر در اسپانیا موسوم به «مدافعان حفاظت» Safeguard Defenders ماه سپتامبر گذشته از راه‌اندازی ۱۰۰ دفتر پلیس به همین منظور از سوی چین در سراسر جهان خبر داده بود.

یان لیپاوسکی، وزیر خارجه جمهوری چک روز پنج‌شنبه به خبرگزاری فرانسه گفت: «دستگاه دیپلماسی چک بار‌ها موضوع دفاتر پلیس را با طرف چینی در میان گذاشته است... طی هفته جاری با سفیر چین در این خصوص صحبت کردم و او به من اطمینان داد که دفاتر (پلیس) مستقر در جمهوری چک بسته شده است.»

پکن مدعی است که این مراکز، پاره‌ای خدمات دیپلماتیک و کنسولی مانند تمدید گواهینامه رانندگی را به اتباع چینی مقیم خارج از کشور ارائه می‌دهند؛ با این وجود بسیاری از کشور‌های اروپایی به جهت آنکه دفاتر پلیس چین بطور رسمی ثبت نشده و به رسمیت شناخته نمی‌شوند، فعالیت آن‌ها را غیرقانونی می‌دانند.

علاوه بر این خدمات دیپلماتیک معمولاً توسط سفارتخانه‌ها یا کنسولگری‌هایی ارائه می‌شود که تحت کنوانسیون بین‌المللی وین به رسمیت شناخته شده‌اند و چین و بیش از ۱۰۰ کشور دیگر این کنوانسیون را امضا کرده‌اند.

دفاتر «پلیس غیرقانونی» چین در اروپا

به گزارش سازمان غیردولتی «مدافعان حفاظت» مستقر در اسپانیا، دست‌کم ۳۶ «دفتر پلیس» چین در کشور‌های اروپایی فعال هستند و ایتالیا به تنهایی ۱۱ دفتر «غیرقانونی» پلیس چین را در خود جای داده که بیش از هر کشور دیگری در اروپاست.

دولت ایتالیا روز چهارشنبه اعلام کرد که متعهد شده این موضوع را با جدیت تمام بررسی کند و در صورت لزوم اعمال تحریم و مجازات علیه پکن را منتفی نمی‌داند.

وزیر کشور ایتالیا خطاب به نمایندگان پارلمان کشورش گفت: «هیچ مجوزی از سوی وزارت امنیت عمومی برای این فعالیت صادر نشده و پلیس و نیرو‌های اطلاعاتی با نهایت دقت این موضوع را رصد خواهند کرد.»

سازمان «مدافعان حفاظت» همچنین مدعی است که پکن افسران سابق ارتش و اطلاعات را در «دفاتر پلیس غیرقانونی» خود به کار گرفته تا بدین وسیله ۲۳۰ هزار شهروند چینی را تشویق به بازگشت به کشور کند.

در این گزارش آمده است که پکن همچنین در نظر دارد از میان شهروندان ساکن در خارج کشور آن‌دسته را که با اتهام‌هایی مواجه هستند به کشور بکشاند؛ ادعا‌هایی که دولت چین آن‌ها را «کاملا نادرست» می‌داند و رد می‌کند.

ایتالیا یکی از کشور‌های غربی است که بیشترین مهاجر چینی را در خود جای داده است؛ به گزارش روزنامه «لارپوبلیکا» حدود ۳۳۰ هزار چینی در ایتالیا ساکن هستند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی