تیتر امروز

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...

پارلمان اروپا دولت روسیه را حامی «تروریسم» معرفی کرد

نمایندگان پارلمان اروپا روز چهارشنبه متنی را به تصویب رساندند که در آن دولت روسیه به عنوان حامی و «ترویج دهنده تروریسم» در جنگ اوکراین معرفی شده است.

کد خبر: ۱۴۰۹۰۱
۱۷:۴۷ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱

پارلمان اروپا دولت روسیه را حامی «تروریسم» معرفی کرد

دیدارنیوز: پارلمان اروپا ضمن محکوم کردن چنین رویکردی در این متن از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا می‌خواهد اقدامی مشابه را در محکومیت «ترویج تروریسم از سوی روسیه» در کشور‌های خود انجام دهند.

نمایندگان پارلمان اروپا در این متن که با ۴۹۴ رای موافق در برابر ۵۸ رای مخالف و ۴۴ رای ممتنع به تصویب رسید، روسیه را به عنوان «مروج تروریسم» و کشوری که «از ابزار‌های تروریستی در جنگ با اوکراین استفاده می‌کند»، توصیف کردند.

پس از درخواست‌های مکرر ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین از جامعه بین‌الملل برای «تروریستی» قلمداد کردن دولت تحت رهبری ولادیمیر پوتین در روسیه، پارلمان اروپا به رغم نبود چارچوب قانونی مناسب در اتحادیه (بر خلاف آنچه در ایالات متحده در جریان است) در نهایت روز چهارشنبه گامی عمدتا نمادین را در این جهت برداشت.

در پی تصویب این متن، رئیس جمهور اوکراین بلافاصله از تصمیم اعضای پارلمان اروپا استقبال کرد و با انتشار پیامی در توییتر نوشت: «روسیه باید در همه سطوح منزوی شود و پاسخگو باشد تا به سیاست دیرینه خود در زمینه اعمال تروریسم در اوکراین و سراسر جهان پایان دهد.»

این درخواست ولودیمیر زلنسکی پیش‌تر به ویژه در پارلمان‌های استونی، لیتوانی و لتونی و همچنین در مجمع پارلمانی شورای اروپا بازتاب پیدا کرده بود.

مجمع پارلمانی شورای اروپا که یک نهاد حقوق بشری است ماه اکتبر گذشته از ۴۶ کشور عضو این نهاد اروپایی خواسته بود که رژیم روسیه را «تروریست» معرفی کنند.

این در حالی‌ست که دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا تاکنون از به کار بردن این صفت برای دولت روسیه خوداری کرده است.

در متنی که روز چهارشنبه به تصویب نمایندگان پارلمان اروپا رسید از اتحادیه اروپا و کشور‌های عضو خواسته شده که بواسطه یک «چارچوب قانونی اروپایی» امکان اتخاذ مجموعه‌ای از اقدامات محدودکننده سنگین علیه «کشور‌های حامی تروریسم» را فراهم کنند؛ راه‌کاری که می‌تواند روابط اتحادیه اروپا را با کشور‌های یاد شده محدود‌تر کند.

اتحادیه اروپا از زمان تهاجم نظامی روسیه به خاک اوکراین در ۲۴ فوریه گذشته تاکنون تحریم‌های اقتصادی شدیدی را علیه مسکو اعمال کرده است؛ رهبران اروپایی در این زمینه تاکنون هشت بسته تحریمی را به اجرا گذاشته‌اند.

در مجموع، یک‌هزار و ۲۴۱ فرد، از جمله ولادیمیر پوتین و سرگئی لاوروف، رئیس جمهوری و وزیر امور خارجه روسیه، اعضای دوما و الیگارش‌هایی مانند رومن آبراموویچ، میخائیل فریدمن یا پتر آون - به همراه ۱۱۸ نهاد، سازمان یا تشکل نزدیک به دولت روسیه در حال حاضر تحت تحریم‌هایی قرار دارند که علاوه بر مسدود شدن دارایی‌ها، ممنوعیت برای ورود به اتحادیه اروپا را نیز در برگرفته است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی