تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

ادعای واشنگتن پست؛ توافق تهران و مسکو برای ساخت پهپاد در روسیه!

روزنامه «واشنگتن پست» طی گزارشی با اشاره به استفاده روسیه از پهپاد‌های ایران در جنگ اوکراین، مدعی شد که تهران و مسکو برای ساخت پهپاد در خاک روسیه توافق کرده‌اند.

کد خبر: ۱۴۰۶۴۳
۰۸:۰۲ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱

ادعای واشنگتن پست؛ توافق تهران و مسکو برای ساخت پهپاد در روسیه!

دیدارنیوز: تهران و مسکو برای ساخت پهپاد در خاک روسیه توافق کرده‌اند.

روزنامه «واشنگتن پست» طی گزارشی با اشاره به ادعا‌های تکراری مبنی بر استفاده روسیه از پهپاد‌های ایران در جنگ اوکراین، مدعی شد که تهران و مسکو برای ساخت پهپاد در خاک روسیه توافق کرده‌اند.

این روزنامه به نقل از سه مقام آگاه که به نام آن‌ها اشاره‌ای نشده است، نوشت که مقام‌های مسکو و تهران اوایل ماه جاری میلادی طی نشستی در ایران، قرارداد ساخت این پهپاد‌ها را نهایی کردند.

در ادامه ادعا شده است که ایران و روسیه به سرعت در حال حرکت برای انتقال طرح‌ها و اجزای کلیدی هستند که زمینه ساخت این پهپاد طی ماه‌های آینده را فراهم می‌کند.

واشنگتن‌پست همچنین مدعی شد که چنین توافقی، این امکان را برای روسیه فراهم می‌کند که انبار سیستم‌های تسلیحاتی نسبتاً ارزان، اما در عین حال به‌شدت نابودکننده خود را گسترش دهد.

بر اساس این گزارش، این توافق همچنین نیاز حیاتی روسیه به مهمات هدایت‌شونده دقیق که پس ازگذشت ۹ ماه از حمله به اوکراین با کمبود آن‌ها مواجه است را برطرف کند و از طرف دیگر، مزایای اقتصادی و سیاسی قابل توجهی برای ایران دارد.

به ادعای این روزنامه آمریکایی، روسیه از ماه آگوست گذشته بیش از ۴۰۰ پهپاد تهاجمی ساخت ایران را علیه اوکراین مستقر کرده است که بسیاری از این پهپاد‌ها در حملات علیه اهداف زیرساختی غیرنظامی مانند نیروگاه‌ها استفاده می‌شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت