تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

توضیحات قالیباف درباره بازگشت لایحه «اصلاح قانون ساماندهی صنعت خودرو»

قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده مردم اراک درباره بازگشت لایحه «اصلاح قانون ساماندهی صنعت خودرو» به کمیسیون مربوطه، به ارائه توضیحاتی در این خصوص پرداخت.

کد خبر: ۱۴۰۴۸۷
۱۰:۳۴ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱

توضیحات قالیباف درباره بازگشت لایحه «اصلاح قانون ساماندهی صنعت خودرو»

دیدارنیوز: محمدحسن آصفری در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی در تذکری با انتقاد از بازگشت لایحه «اصلاح قانون ساماندهی صنعت خودرو» به کمیسیون مربوطه خطاب به قالیباف رئیس مجلس گفت: در اینکه شما مطمئناً پیش قدم‌تر و دلسوزتر نسبت به مسائل کشور و مردم هستید شکی نیست، اما واقعاً این شبهه برای ما ایجاد شده که چه اتفاقی افتاد؟ چرا شفاف نشد؟ موضوع اسقاط خودرو در دستور کار بود، دیروز ۵ دقیقه وقت مانده بود تا جلسه تمام شود و تمام مواد آن هم تصویب شده بود.

وی با طرح این پرسش که آیا واقعاً نایب رئیس مجلس اختیار رای گیری درباره موضوع اصلاح قانون ساماندهی صنعت خودرو را نداشت یا اینکه پشت‌پرده چیز دیگری است؟ ادامه داد: واقعاً برای نمایندگان سوال است که چه شعبده بازی و اتفاقی افتاد؟ در جلسه دیروز باید رای گیری انجام می‌شد، این تبعیض ناروا است؛ بسیاری از رانندگان کامیون منتظر هستند و هر روز با نمایندگان مجلس در ارتباطند و یک هفته است که مردم معطلند تا تکلیف‌شان در حوزه اسقاط خودرو روشن شود.

این نماینده مجلس اظهار کرد: الان برای من و بسیاری از نمایندگان سوال برانگیز است که چرا موضوع به این مهمی که ۱۰ روز است نمایندگان کمیسیون صنایع و دولت بر روی آن وقت گذاشتند و رانندگان زحمت‌کش کامیون‌ها، کشنده‌ها و تریلر‌ها همه منتظر هستند، چطور شد که یک دفعه از دستور کار خارج شد. این دومین بار است که این موضوع از دستور کار خارج شد و به کمیسیون رفته و معلوم نیست مجدداً با چه دستوری قرار است بازگردد.

آصفری خطاب به قالیباف گفت: می‌دانیم دغدغه شما اتوبوس‌ها و ناوگان جاده‌ای هم هست، اما می‌گذاشتید اول این موضوع تصویب شود.

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس، در پاسخ به تذکر آصفری با بیان اینکه علت اینکه «دیروز رای گیری انجام نشد این بود که برای رای گیری عدد نداشت (تعداد نمایندگان به حد نصاب رای گیری نرسیده بود) و این روشن است»، گفت: اینکه گفته می‌شود امروز که رای‌گیری شده، چرا مطرح شد که باید دو سوم رای موافق وجود داشته باشد، اولاً باید آیین نامه را رعایت کنیم، همچنین تصویب این طرح حتی نصف به علاوه یک هم رای نیاورده و تنها ۴۵ درصد رای آورده است.

وی با تاکید بر اینکه موضوع خودرو‌های فرسوده حتماً موضوع مهمی است که تمام نمایندگان نسبت به بحث حمل و نقل عمومی بسیار حساس هستند، گفت: با توجه به اینکه جزئیات طرح رای نیاورد، من می‌توانستم برای حذف این موضوع رای گیری کنم، اما به کمیسیون ارجاع دادم، چون موضوع مهم است؛ یعنی دوستان ما در کمیسیون حتماً در فرصتی که تا جلسه بعدی مجلس وجود دارد در این زمینه تلاش خواهند کرد و سیاست ما قطعاً این است.

رئیس مجلس عنوان کرد: رانندگان عزیز ما بدانند که ما نسبت به این موضوع نگاهی کاملاً توسعه‌ای و همه جانبه داریم. حتماً برای رانندگان به ویژه رانندگان جاده‌ای و مخصوصاً ماشین‌هایی که خودراننده و خود مالک هستند و بیش از ۲۵ سال است که خودروی‌شان اسقاطی محسوب می‌شود، شرایطی فراهم می‌کنیم که بتوانند این ماشین‌ها را اسقاط و ماشین نو جایگزین کنند.

قالیباف ادامه داد: حتماً مشکلات بخشی از خوورو‌هایی که سایپا تعهد داده و آن بخشی که ۳ سال است در گمرکات وجود دارد را حل می‌کنیم. اگر امروز می‌گوییم که ما موقعیت ترانزیتی داریم، یعنی همین زحمت کشان ما حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزار راننده هستند و ماشین‌های ۲۵، ۳۰ و بعضاً ۴۰ ساله دارند. ما مصمم هستیم که این موضوع را حل و فصل کنیم و مجلس حتماً با همت نمایندگان عزیز این کار را انجام می‌دهد و نمایندگان نگرانی در این باره نداشته باشند؛ چراکه نمی‌گذاریم زمان ببرد و این اطمینان وجود داشته باشد که در اولویت‌های مجلس است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها