تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
مردم ما امنیت، نظم و آرامش می‌خواهند و ما باید مدافع مردم باشیم

بوکانی: بیانیه ۲۲۷ نفره خلاف وظایف نمایندگی است؛ باید مدافع مردم باشیم

انور حبیب‌زاده بوکانی، نماینده مردم بوکان در مجلس درخصوص بیانیه ۲۲۷ تن از نمایندگان خطاب به قوه قضائیه با موضوع برخورد با بازداشت‌شدگان و اینکه آیا این بیانیه را امضا کرده است؟، گفت: خیر بنده این بیانیه را امضا نکردم و علت عدم امضا هم این بود که اعتقاد داشتم حفظ جان شهروندان، تامین آرامش و رفاه و همچنین رفع مشکلات آن‌ها باید در اولویت کار‌ها و فعالیت‌های ما باشد. از سوی دیگر محتوای بیانیه ۲۲۷ نماینده خارج از وظایف نمایندگان مجلس و دخالت در کار قوه دیگری بود.

کد خبر: ۱۴۰۱۱۶
۱۷:۰۸ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱

بوکانی: بیانیه ۲۲۷ نفره را خلاف وظایف نمایندگی می‌دانم

دیدارنیوز: نماینده مردم بوکان گفت: محتوای بیانیه ۲۲۷ نماینده خارج از وظایف نمایندگان مجلس و دخالت در کار قوه دیگری بود.

انور حبیب‌زاده بوکانی نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی، در رابطه با بیانیه ۲۲۷ تن از نمایندگان خطاب به قوه قضائیه با موضوع برخورد با بازداشت‌شدگان و اینکه آیا این بیانیه را امضاء کرده است؟، گفت: خیر بنده این بیانیه را امضاء نکردم و علت عدم امضاء هم این بود که اعتقاد داشتم حفظ جان شهروندان، تامین آرامش و رفاه و همچنین رفع مشکلات آن‌ها باید در اولویت کار‌ها و فعالیت‌های ما باشد. ما نمایندگان اکنون باید تلاش کنیم تا مسائلی همچون معیشت، مسکن، تثبیت قیمت‌ها و اشتغال جوانان کشور در اولویت کارهای‌مان باشد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر محتوای بیانیه ۲۲۷ نماینده خارج از وظایف نمایندگان مجلس و دخالت در کار قوه دیگری بود.

عضو کمیسیون اقتصادی در ادامه عنوان کرد: ضمن اینکه باور من این است که نمایندگان مجلس از آنجا که منتخب و وکیل مردم هستند، باید پیگیر دغدغه‌ها و مشکلات موکلان خود باشند و برای حل مشکلات کشور تدبیر و چاره‌اندیشی کنند و با همکاری مدیران کشور تصمیمات لازم را اتخاذ نمایند.

نماینده مردم بوکان همچنین تصریح کرد: اعتقاد من این است که چون ما نماینده مردم هستیم باید در ارتباط با آرامش، امنیت و رفع مشکلات مردم حرکت کنیم. ما نمی‌توانیم در کار قوه دیگر دخالت کنیم و قوه دیگر باید مستقل کار خود را انجام دهد.

وی در پایان ابراز داشت: مردم ما امنیت، نظم و آرامش می‌خواهند و ما باید مدافع مردم باشیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر