تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

تبریک زلنسکی به نتانیاهو؛ چالش‌های مشترکی داریم

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین که کشورش درگیر جنگ ویرانگر با روسیه است، با انتشار توییتی به نتانیاهو پیروزی در انتخابات اخیر کنست را تبریک گفت و نوشت: «اوکراین و اسرائیل ارزش‌ها و چالش‌های مشترکی دارند و اکنون این مساله به یک همکاری سازنده نیازمند است».

کد خبر: ۱۳۹۸۱۳
۱۰:۴۳ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱

تبریک زلنسکی به نتانیاهو؛

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور اوکراین ضمن تبریک به نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات اخیر، ابراز امیدواری کرد، او صفحه جدیدی از همکاری‌ها را با اوکراینی‌ها باز کند.

به نوشته روزنامه عربی۲۱، پس از اعلام نتایج قطعی آراء انتخابات کنست (پارلمان اسرائیل) که در آن بلوک راست افراطی به رهبری بنیامین نتانیاهو اکثریت را به دست آورد و به این ترتیب راه برای بازگشت او به پست نخست وزیری هموار شد، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین با انتشار توییتی به نتانیاهو پیروزی در انتخابات اخیر کنست را تبریک گفت و نوشت، "اوکراین و اسرائیل ارزش‌ها و چالش‌های مشترکی دارند و اکنون این مساله به یک همکاری سازنده نیازمند است".

مخالفت اسرائیل با ارائه حمایت‌های نظامی به اوکراین به ویژه ارسال سامانه‌های دفاع هوایی موجب تنشی میان دو طرف شد، بنی گانتس، وزیر جنگ این رژیم نیز چند روز قبل اعلام کرد که هرگز سلاحی به اوکراین ارسال نخواهد کرد.

گانتس تاکید کرد: از اوکراینی‌ها خواستیم اطلاعاتی از نیازشان به هشدار‌های پدافند هوایی به ما بدهند، به محض دریافت این اطلاعات به توسعه یک سیستم هشدار اولیه غیرنظامی و نجات‌بخش کمک خواهیم کرد.

روزنامه واشنگتن پست پیشتر نوشته بود، "اوکراین احتمالا به دلایلی استراتژیک که مهم‌ترین آن حفظ روابط اسرائیل با مسکو است، سامانه گنبد آهنین را از اسرائیل دریافت نخواهد کرد".

این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت، "حمله هوایی شدید حدود یک ماه قبل مسکو به شهر‌های اوکراین موجب افزایش فشار‌ها بر کشور‌های غربی جهت تحویل سریع‌تر سامانه‌های دفاع هوایی به اوکراین شد، اما "گنبد آهنین" هرگز یکی از این سامانه‌های دفاعی نخواهد بود".

پیشتر ویتالی کلیچکو، شهردار کی‌یف در پی حملات راکتی روسیه گفت، "ما در شهرمان به سامانه گنبد آهنین نیاز داریم، ما مدت طولانی با آن‌ها (اسرائیلی‌ها) درباره این موضوع گفتگو کردیم، اما مذاکرات نتیجه‌ای نداشت".

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی