تیتر امروز

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.
سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.

«دود سیگار» علیه قدرت بینایی!

سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: افرادی که با مصرف کنندگان مواد دخانی زندگی می‌کنند دو برابر بیشتر احتمال دارد دچار از دست دادن زود هنگام قدرت بینایی شوند.

کد خبر: ۱۳۹۲۸۱
۱۷:۴۴ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱

«دود سیگار» علیه قدرت بینایی!

دیدارنیوز: سازمان جهانی بهداشت در گزارشی به چگونگی ابتلای مصرف کنندگان سیگار به دژنراسیون ماکولا وابسته به سن و اینکه چگونه افرادی که با آن‌ها زندگی می‌کنند نیز در معرض خطر از دست دادن زود هنگام قدرت بینایی هستند، پرداخته است.

سازمان جهانی بهداشت در گزارش خود تاکید کرد: افرادی که با مصرف کنندگان مواد دخانی زندگی می‌کنند دو برابر بیشتر در معرض مشکلات بینایی ناشی از دود سیگار هستند. همچنین افراد سیگاری ۵.۵ سال زودتر از افراد غیرسیگاری دچار کاهش بینایی مرتبط با سن می‌شوند.

در این گزارش آمده است: سیگار خطر ابتلا به بیماری‌های جدی چشمی و از دست دادن دائمی بینایی را افزایش می‌دهد. ترک سیگار و انجام چکاپ منظم چشم می‌تواند به بهبود سلامت چشم و جلوگیری از کاهش بینایی قابل اجتناب کمک کند.

در این بررسی تاکید شده که خطر ابتلا به آب مروارید در مصرف کنندگان مواد دخانی نیز بیشتر است.

بر اساس گزارش استعمال دخانیات و کاهش بینایی که اوایل ماه جاری توسط سازمان جهانی بهداشت منتشر شد، حدود ۲.۲ میلیارد نفر در سراسر جهان دچار اختلال بینایی هستند. از میان آنها، یک میلیارد نفر مشکل بینایی دارند که قابل پیشگیری است.

به گزارش مدیکال دیلی، در میان بیماری‌های مختلف چشمی، آب مروارید به عنوان عامل اصلی کاهش بینایی در سالمندان عنوان می‌شود چرا که ۶۵.۲ میلیون نفر در سراسر جهان به این عارضه مبتلا هستند. شواهد نشان می‌دهد استعمال دخانیات خطر ابتلا به آب مروارید را افزایش می‌دهد و سیگار‌های الکترونیکی نیز به عنوان یک عامل خطر شناخته شده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی