تیتر امروز

از بسیاری مدعیان، آخوندترم/ به تکثری غیر قابل اجماع رسیده‌ایم/ مصباح را تحسین می‌کردم/ ۶ هزار نفر را از اعدام نجات دادیم
برنامه رکن سه با دکتر محمد علی وکیلی، نماینده مجلس دهم (قسمت دوم)

از بسیاری مدعیان، آخوندترم/ به تکثری غیر قابل اجماع رسیده‌ایم/ مصباح را تحسین می‌کردم/ ۶ هزار نفر را از اعدام نجات دادیم

بحث ما با محمدعلی وکیلی، نماینده مردم تهران در مجلس دهم در قسمت دوم گفت‌وگوی خود با برنامه رکن سه، پیرامون جمهوریت، اسلامیت، انتخابات و رعایت اخلاق در سیاست و دلایل انصرافش از ثبت نام در انتخابات...
آهای خبردار، آقای شهردار، از گلوی من دست‌هاتو بردار!
گزارش دیدار از ناکارآمدی مدیران شهری در کنترل آلودگی هوا

آهای خبردار، آقای شهردار، از گلوی من دست‌هاتو بردار!

موضوع آلودگی هوا و و تعطیلی پی‌در‌پی مدارس که هیچ نتیجه‌ای هم ندارد، نشان از ناتوانایی مدیران شهری به ویژه شهردار دارد که همین چند روز پیش گفته بود بساط ترافیک و آلودگی هوا را جمع می‌کند!
دکتر دادخواه: سیاست نباید در دستگاه دادگری دخالتی داشته باشد/دادگاه‌ها حق انتخاب وکیل اختیاری را از متهمان سلب نکنند
گفت و گوی دیدار با پژوهشگر تمدن و فرهنگ ایران در سیزدهمین برنامه "بافرهنگ"

دکتر دادخواه: سیاست نباید در دستگاه دادگری دخالتی داشته باشد/دادگاه‌ها حق انتخاب وکیل اختیاری را از متهمان سلب نکنند

سیزدهمین برنامه‌ی «با فرهنگ» به میزبانی حسین قنواتی و با حضور دکتر محمدعلی دادخواه، حقوق‌دان و پژوهشگر فرهنگ ایران، به موضوع «دادگری و فرهنگ» اختصاص دارد.

«ترامپ» و آمادگی برای انتخابات ۲۰۲۴

دونالد ترامپ، مرد جنجالی سیاست آمریکا که درگیر پرونده‌های پرحاشیه از جمله حمله طرفدارانش به کنگره و نگهداری اسناد محرمانه در خانه‌اش شده، آمادگی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا اعلام کرده است.

کد خبر: ۱۳۹۲۰۰
۱۰:۱۶ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱

«ترامپ» و آمادگی برای انتخابات ۲۰۲۴

دیدارنیوز: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا نسبت به شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده آمریکا اعلام آمادگی کرد.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ طی سخنرانی در جمع هوادارنش در تگزاس باری دیگر تاکید کرد که نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ "جعلی و دزدی" بود.

این رئیس‌جمهوری سابق گفت: «من دو بار شرکت کردم و دو بار پیروز شدم! و دفعه دوم نتیجه بهتری نسبت به دفعه اول داشتم. میلیون‌ها رای بیشتر در سال ۲۰۲۰ نسبت به انتخابات ۲۰۱۶ کسب کردم؛ حتی بیشترین تعداد رای را در تاریخ کشورمان داشتم. اکنون، به دلیل موفقیت و سربلندی مجدد کشورم، احتمالا باید دوباره شرکت کنم.»

دونالد ترامپ پیشتر در ماه سپتامبر گفته بود که در آینده‌ای نزدیک نسبت به شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ تصمیم‌گیری خواهد کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی