تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

واکنش نماینده مجلس به ضبط پاسپورت برخی چهره‌ها؛ خودزنی نکنیم

پس از توقیف پاسپورت‌ برخی چهره‌های ورزشی و هنری از جمله علی دایی، همایون شجریان، مهران مدیری و .. که سروصدای زیادی در رسانه‌ها و فضای مجازی به دنبال داشت، کاظم دلخوش سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در واکنش به این مساله جنجالی گفت: علی دایی را یک شخصیت می‌دانیم. همچنین این کشور برای برخی از چهره‌های فرهنگی سرمایه‌گذاری کرده است به همین دلیل نباید در کشور خودزنی کرد.

کد خبر: ۱۳۸۷۸۳
۱۷:۴۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱

واکنش نماینده مجلس به ضبط پاسپورت برخی چهره‌ها؛ خودزنی نکنیم

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که «نباید در کشور خودزنی کرد»، گفت: باید حرمت نیرو‌ها و چهره‌های خود را حفظ کنیم، چهره‌های خودمان هم باید طمانینه و آرامش داشته باشند.

کاظم دلخوش، در واکنش به ضبط پاسپورت برخی چهره‌های فرهنگی و ورزشی و تحویل برخی از آن‌ها گفت: به هیچ وجه با انجام کار‌های هیجانی و توام با شور و احساس در زمینه مسائل اجتماعی و امنیتی موافقم نیستم از طرف دیگر برخی از رفتار‌های آقایان را هم تایید نمی‌کنم.

وی افزود: اگر پاسپورت کسی را گرفته و بعد تحویل دادند، باید آن قدر شأن آن فرد بالا باشد که خودش این موضوع را مطرح نکند؛ حتی اگر آن فرد خودش این موضوع را علنی نکرده باشد اطرافیان هم این کار را انجام ندهند، چون در شرایط التهاب همه باید ملاحظاتی را رعایت کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضبط پاسپورت علی دایی و تحویل آن گفت: آقای علی دایی را یک شخصیت می‌دانیم. همچنین این کشور برای برخی از چهره‌های فرهنگی سرمایه‌گذاری کرده است به همین دلیل نباید در کشور خودزنی کرد.

وی با بیان این‌که ما این کار‌ها را قبول نداریم، تاکید کرد: در شرایط فعلی باید به سمت حل مشکلات زندگی و اقتصادی مردم حرکت کنیم که بخشی از این مشکلات برای تحریم هاست. البته حواشی که این ایام به وجود آمده هم در نهایت به ضرر ملت تمام می‌شود، چون منافقان گزارشی به آمریکا برای تشدید تحریم‌ها داده‌اند تا اصلا آمریکا وارد برجام نشود. از طرف دیگر آیا آن آقا می‌خواهد کشور ما را درست کند که وقتی از او پرسیدند حقوق از کجا می‌گیری پاسخ داد مادرم پول توجیبی می‌دهد؟

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در پایان و در جمع بندی گفت: در شرایطی که آن طرف آبی‌ها می‌خواهند بر طبل ناآرامی بکوبند، باید احتیاط کرده و حرمت نیرو‌ها و چهره‌های خود را حفظ کنیم، چهره‌های خودمان هم طمانینه و آرامش داشته باشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير