تیتر امروز

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/ فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/ یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات، زندان بود
لایحه‌های اجرا نشده، فیلترینگ و مسعود پزشکیان با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/ فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/ یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات، زندان بود

محسن برهانی، حقوقدان و استاد دانشگاه مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود؛ او معتقد است که باید به دولت پزشکیان فرصت داد، هر چند که فرصت دادن مردم یک روز تمام خواهد شد.
داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند
ناصر اقدمی، مدیرعامل شرکت زیست بازساختی تسکین در حاشیه چهارمین نمایشگاه و همایش بین‌المللی IPH 2025 خبر داد

داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند

چهارمین نمایشگاه و همایش بین المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی (IPH ۲۰۲۵) به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۲ تا ۱۴ شهریور ماه)، در محل مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما، با حضور میهمانان خارجی...
در صورت تصویب لایحه متناسب سازی حقوق

میرتاج‌الدینی: حداقل حقوق کارکنان دولت ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان می‌شود

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت که در صورت تصویب بدون تغییر لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشکری، یک میلیون تومان به حداقل حقوق کارمندان دولت اضافه شده و حداقل حقوق دریافتی از ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان افزایش پیدا می‌کند.

کد خبر: ۱۳۸۴۵۸
۱۵:۵۵ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱

میرتاج‌الدینی حداقل حقوق کارکنان دولت ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان می‌شود

دیدارنیوز ـ حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی در گفتگو با ایسنا در توضیح لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشکری گفت: هدف دولت در این لایحه این است که حقوق همه حقوق‌بگیران دولتی اعم از شاغلین، بازنشستگان و مستمری بگیران افزایش پیدا کند که اقدام خوبی است.

وی با بیان اینکه برای اولین بار است که افزایش حقوق در میانه سال مطرح می‌شود، افزود: پیشنهاد دولت برای افزایش حقوق یک عدد ثابت است و در کنارش افزایش حق عائله مندی هم در نظر گرفته است؛ بر این اساس حداقل حقوق ماهیانه کارکنان دولت یک میلیون تومان و بازنشستگان ۹۰۰ هزار تومان افزایش می‌یابد، حق عائله مندی نیز دو برابر خواهد شد و مبلغی هم به ازای هر فرزند در نظر گرفته شده است.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه این افزایش حقوق شامل مجرد‌ها هم می‌شود، گفت: در حال حاضر حداقل حقوق ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است. در صورتی که این لایحه بدون تغییر در مجلس تصویب شد، یک میلیون تومان به حداقل حقوق اضافه می‌شود و خالص دریافتی به ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان می‌رسد علاوه بر این مبلغی برای حق عائله مندی و حق فرزندان تحت تکفل نیز اضافه می‌شود.

میرتاج الدینی میزان افزایش حقوق بازنشستگان لشکری و کشوری در لایحه دولت را ۹۰۰ هزار تومان عنوان و اظهار کرد: این لایحه هنوز در کمیسیون برنامه بررسی نشده و ممکن است تغییر کند مثلا عدد ثابت مدنظر دولت به درصد تبدیل شود؛ البته به نظرم پیشنهاد دولت خوب است.

وی در پایان با بیان اینکه این لایحه در جلسه فوق العاده فردا (دوشنبه) کمیسیون برنامه مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: این لایحه به زودی در دستور صحن قرار می‌گیرد تا با تصویب آن در نیمه دوم سال افزایش حقوق‌ها اعمال شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: حقوق کارمندان
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور