تیتر امروز

مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگو در برنامه «دیدار اقتصادی» با دکتر پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...
بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پس از ماه‌ها جنجال؛ ایلان ماسک توییتر را می‌خرد!

پس از چند ماه‌ جنجال، ایلان ماسک ثروتمندترین مرد جهان با ارسال نامه‌ای محرمانه به دادگاه ایالتی، با خرید توییتر به قیمت ۴۴ میلیارد دلار موافقت کرد.

کد خبر: ۱۳۸۲۹۴
۱۰:۲۰ - ۱۳ مهر ۱۴۰۱

پس از ماه‌ها جنجال؛ ایلان ماسک توییتر را می‌خرد!

دیدارنیوز: «ایلان ماسک» مدیرعامل تسلا که از خرید توییتر منصرف شده بود، حالا تغییر موضع داده و نامه‌ای محرمانه به دادگاه سلطنتی تسلیم کرده و خواستار ادامه معامله با شرایط اولیه قرارداد و قیمت ۴۴ میلیارد دلاری شده است.

مستندات مربوط به یک پرونده که اطلاعات آن نیز به اشتراک گذاشته شده است که نشان می‌دهد ایلان ماسک تغییر موضع داده است. پس از رسانه‌ای شدن این خبر، ارزش سهام توییتر حدود ۱۲.۷ درصد افزایش یافت و در ساعاتی تا ۲۲ درصد افزایش نیز اوج گرفت. در حالی که چند ماه قبل، ایلان ماسک اعلام کرده بود که از خرید توییتر منصرف شده است، اما مستندات جدید نشان می‌دهد وی تغییر موضع داده است و می‌خواهد معامله را با همان شرایط اولیه پیش ببرد و این شبکه اجتماعی از آن خود کند.

پس از ماه‌ها جنجال؛ ایلان ماسک توییتر را می‌خرد!

پس از ماه‌ها جنجال، ایلان ماسک توییتر را می‌خرد

در نامه محرمانه ایلان ماسک ظاهرا به این موضوع اشاره کرده که معامله را با شرایط اولیه ادامه می‌دهد. این در حالی است که توییتر بعد از انصراف ایلان ماسک از خرید این شبکه اجتماعی، شکایتی علیه وی تنظیم کرد. یکی از سخنگویان توییتر تایید کرد که ایلان ماسک نامه‌ای برای ادامه انجام معامله به SEC ارسال کرده است و می‌خواهد توییتر را با قیمت هر سهم ۵۴.۲۰ دلار خریداری کند.

ایلان ماسک ابتدا با خرید توییتر در ماه آوریل به ازای قیمت هر سهم ۵۴.۲۰ دلار موافقت کرد. اما در ماه جولای ادعا کرد تعداد حساب‌های کاربری این شبکه اجتماعی جعلی و فیک هستند و اگر توییتر نتواند ثابت کند در مورد تعداد کاربرانش اطلاعات درستی ارائه نکرده است، قرارداد ملغی می‌شود. خرید توییتر با چالش وارد شده از سوی ایلان ماسک به شرایط پیچیده‌ای وارد شد. توییتر، ادعای ایلان ماسک مبنی بر جعلی بودن حساب‌های کاربری را رد کرد و شکایتی نیز علیه وی در دادگاه سلطنتی تنظیم کرد.

این احتمال وجود دارد که تغییر موضع مجدد ایلان ماسک به این دلیل باشد که وکلای وی به این نتیجه رسیده‌اند در این دعوی بازنده خواهد شد و به همین دلیل پیش‌دستی کرده‌اند تا بازنده از میدان خارج نشوند.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد