تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
وزیر راه و شهرسازی خبر داد:

امکان سفر یک روزه به جام جهانی

وزیر راه و شهرسازی گفت: ایرانی‌ها می‌توانند صبح با کشتی کروز به قطر مسافرت کنند و بازی مورد نظرشان را تماشا کنند و شب به کشور برگردند.

کد خبر: ۱۳۸۰۳۱
۱۲:۰۹ - ۰۷ مهر ۱۴۰۱

امکان سفر یک روزه به جام جهانی

 

دیدارنیوز: رستم قاسمی در حاشیه امضای تفاهمنامه‌های همکاری میان بخش‌های مختلف این وزارتخانه و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: یکی از تفاهمنامه‌هایی که به امضا رسید، در حوزه گردشگری دریایی است که از مهمترین معیار‌های حوزه گرددشگری می‌تواند باشد.

وزیر راه و شهرسازی افزود: تفاهمنامه‌ی دیگر مربوط به زمین‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری بود که تصمیم گرفته شد با معرفی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سازمان ملی زمین و مسکن همکاری لازم صورت بگیرد و تفاهمنامه سوم نیز ساخت هتل‌های فرودگاهی بود.

رستم قاسمی همچنین درباره میزان آمادگی طرف قطری برای استفاده از ظرفیت‌های موجود در ناوگان حمل و نقل هوایی و دریایی ایران برای جابه‌جایی مسافران در ایام جام جهانی فوتبال، گفت: از نظر تعداد پرواز تقریبا محدودیتی نداریم و با قطری‌ها به توافق رسیده‌ایم. آن‌ها برای لندینگ یک هواپیما در ایام جام جهانی حدود ۱۰ هزار دلار دریافت می‌کنند، ولی این رقم برای ایران تقریبا مجانی شده است و پولی دریافت نمی‌کنند.

وزیر راه و شهرسازی افزود: برای جابه‌جایی هموطنانی که قصد تماشای مسابقات جام جهانی را در قطر دارند، ما محدودیتی نداریم و پیش بینی شده با سفر به قطر همراه مسئولان وزارت ورزش و جوانان دو نمایشگاه در زمینه گردشگری و صنایع های‌تک در آن ایام در جنوب کشور برگزار شود.

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که طرف قطری عنوان کرده است به شرط اقامت ۳ روز در قطر بلیت بازی‌های جام جهانی را به متقاضیان ایرانی می‌فروشد، گفت: ایرانی‌ها می‌توانند صبح با استفاده از کشتی کروز به قطر مسافرت کنند و بازی مورد نظرشان را تماشا کنند و شب به کشور برگردند. همچنین تماشاگران خارجی می‌توانند با استفاده از هواپیما‌های شاتل ما و انتخاب کیش به عنوان محل اقامت‌شان، بازی مورد نظرشان را تماشا کنند و به کشور مبدا خود برگردند. چون به هر حال اقامت در قطر، اقامت گرانی است.

قاسمی همچنین درباره تداوم فروش بلیت‌های دونرخی ایرلاین‌ها برای گردشگران خارجی گفت: با متخلفین برخورد خواهد شد و اگر گزارشی در این زمینه وجود دارد، برای رسیدگی به ما اطلاع دهید تا برخورد می‌کنیم.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها