تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
امیرعبداللهیان در دیدار وزیر خارجه سریلانکا مطرح کرد

ایران محدودیتی برای توسعه روابط با سریلانکا ندارد

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با همتای سریلانکایی خود گفت: ایران هیچ محدودیتی برای توسعه روابط با سریلانکا ندارد.

کد خبر: ۱۳۷۸۹۴
۰۸:۰۲ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱

ایران محدودیتی برای توسعه روابط با سریلانکا ندارد

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، با علی صبری وزیر خارجه سریلانکا ملاقات و درباره موضوعات موردعلاقه فی‌مابین از جمله آخرین وضعیت مناسبات دوجانبه و منطقه، گفتگو و تبادل‌نظر کرد.

امیرعبداللهیان با مناسب توصیف کردن روابط دو کشور، آخرین تحولات مربوط به روابط دوجانبه را مورد بررسی قرار داد و گفت: از توسعه بیشتر همکاری‌های اقتصادی و تجاری دو کشور استقبال می‌کنیم.

وزیر امور خارجه از فعال‌تر شدن بخش خصوصی ایران در پروژه‌های زیرساختی سریلانکا استقبال نمود و نسبت به تعمیق روابط و توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری و حوزه خدمات فنی - مهندسی دو کشور ابراز امیدواری کرد.

وزیر امور خارجه ایران تصریح کرد: ایران هیچ محدودیتی برای توسعه روابط با سریلانکا ندارد.

وزیر خارجه سریلانکا نیز با استقبال از پیشرفت‌ها در مذاکرات هسته‌ای ایران، نسبت به همکاری‌های دو کشور در عرصه بین‌المللی و نیز حضور و مشارکت شرکت‌های ایرانی در برخی پروژه‌های زیرساختی کشورش ابراز خرسندی نمود و بر اراده سیاسی دولت سریلانکا جهت رفع موانع گسترش روابط دوجانبه تاکید کرد.

رایزنی وزرای خارجه ایران و اوگاندا در حاشیه مجمع عمومی

وزیر خارجه ایران در ادامه ملاقات‌های فشرده با وزرا و مقامات خارجی شرکت کننده در هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، عصر شنبه با حاجی اودونگو وزیر خارجه اوگاندا ملاقات و پیرامون گسترش مناسبات اقتصادی و تجاری گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به اهمیت آفریقا در برنامه‌های سیاست خارجی دولت سیزدهم جایگاه اوگاندا را مهم خواند.

رئیس دستگاه سیاست خارجی آمادگی بخش خصوصی ایران را برای اجرای پروژه‌های فنی و مهندسی و حضور هرچه بیشتر تجار و بازرگانان ایرانی از جمله شرکت‌های دانش بنیان در این کشور اعلام کرد.

وزیر خارجه اوگاندا ضمن استقبال از توجه دولت آقای رئیسی به گسترش مناسبات تجاری و اقتصادی با کشور‌های آفریقایی، از افزایش تبادل هیات‌های اقتصادی و بازرگانی با ایران در یکسال گذشته خبر داد و تاکید کرد این فرصت مناسبی برای تقویت هرچه بیشتر روابط دو کشور می‌باشد.

حاجی اودونگو افزود، همکاری در مجامع بین المللی، حمایت متقابل از نامزد‌های دو کشور در نهاد‌ها و آژانس‌های تخصصی و تبادل نظر پیرامون استفاده از انرژی‌های پاک از مهمترین محور‌های گفتگو‌های وزرای خارجه ایران و اوگاندا بود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور