تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
محدودیت‌های بی‌پایان دولت سیزدهم برای مردم

«گشت ارشاد» برای استارتاپ‌ها!

از زمان روی کار آمدن دولت سید ابراهیم رئیسی، تنها وضعیت اقتصادی کشور نیست که در مسیر بحران بیشتر و افزایش شدید قیمت‌ها قرار گرفته، کافی‌ست به حوزه‌های دیگر نگاهی انداخت و اعتراض‌ صنف‌های مختلف را دید؛ از مردمی که زیر فشار قیمت‌های کمرشکن خانه و اجاره‌بها، خودرو و کالاهای اساسی و حالا این روزها تحت تاثیر گشت ارشاد دولت رئیسی و جان باختن دختری جوان به نام مهسا امینی هستند تا استارتاپ‌ها که آنجا هم از گشت و ارشاد و طرح صیانت در امان نیست!

کد خبر: ۱۳۷۶۱۳
۱۸:۲۷ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۱

«گشت ارشاد» برای استارتاپ‌ها!

دیدارنیوز: رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در نشست خبری این سازمان، درباره اجرای طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی هشدار داد.

حسین اسلامی، رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای درباره اجرای طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی گفت: از ابتدا که مسئله این طرح مطرح شد، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای بدون حاشیه و موضوعات سیاسی در رد طرح حمایت یا صیانت از کاربران در فضای مجازی صحبت کرده است. انتقاد‌های ما در این زمینه پابرجاست و با توجه به تمام این هشدار‌ها طرح اصلاح نشده است. حتی قرار بود سازمان نصر در کمیسیون تنظیم مقررات این طرح نماینده داشته باشد که این موضوع هم در بازبینی طرح آخر حذف شد و ما اکنون در این طرح هیچ کرسی برای نظر دادن نداریم.

او درباره برخورد با پلتفرم‌ها و آسیب به کسب‌وکار‌های آنلاین نیز هشدار داد و گفت: مسئولیت تولید محتوا بر بستر یک پلتفرم باید شفاف مشخص شود و طوری نباشد که تمام مسئولیت بر دوش مدیر پلتفرم باشد.

اسلامی تصریح کرد: به یک موضوع نوین باید به صورت نوین پاسخ داد، پاسخ به یک تخلف صورت گرفته در یک پلتفرم قطعا زندان نیست. مقابله با جرمی که در پلتفرم رخ داده نباید به گونه‌ای باشد که کسب‌وکار از انجام فعالیت باز بماند یا تصمیم به خروج از اکوسیستم بگیرد. این مسئله به پلتفرمی که چند میلیون کاربر دارد، ضربه می‌زد. مخالف دستگیری و زندانی شدن صاحبان پلتفرم‌ها هستیم و این مخالف رویه‌های نوین در قوه قضاییه هم است.

در ادامه نشست حمید بابادینیا، عضو علی‌البدل هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران نیز در خصوص طرح صیانت گفت: طبق اساسنامه سازمان نظام صنفی، سامان دادن و حمایت از کسب‌وکار در فضای سایبری یکی از وظایف ذاتی و قانونی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور است. اگر قرار است برای کسب‌وکار‌ها قانونی تعیین شود، بهتر این جایی نیز برای تعامل با سازمان نصر در نظر بگیرند.

برعکس دنیا عمل می‌کنیم
مصطفی محمدی، مدیر سابق انجمن شرکت‌های اینترنتی نیز گفت: برای قانون‌گذاری در کسب‌وکار‌های فضای مجازی باید صاحبان کسب‌وکار‌های فعال در این حوزه در آن دخیل باشند. این ناپسند است که قانونی تصویب یا اقدامی برای تصوب انجام شود، اما نظر بخش خصوصی را نگیرند. تمام دنیا اکنون به سمت آزادسازی مقررات و قوانین پیش می‌رود، اما ما به دنبال محدودیت بیشتر هستیم. هیچکدام از فعالان اکوسیستم فناوری کشور، مخالفتی با وجود چارچوب‌های قانونی در کار خود ندارند، اما اینکه قوانین مانع از رشد آن‌ها شود برای‌شان مشکلاتی را رقم می‌زند.

گشت ارشاد کسب‌وکار‌ها راه‌اندازی شده است
جعفر محمدی، عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در ادامه با این هشدار که که راه‌اندازی گشت ارشاد در اکوسیستم استارت‌آپی کشور آغاز شده است، تاکید کرد: نمونه اول این است که دیشب کسب‌وکار‌های بزرگ را مجبور کردند پست‌های خود در شبکه‌های اجتماعی برای همراهی با اتفاق رخ داده را حذف کنند. این یک تیکه از پازل مربوط به راه‌اندازی گشت ارشاد اکوسیستم است.

او افزود: نکته دیگر درخواست‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر است تا در کسب‌وکار‌های پلتفرمی دکمه‌ای اضافه شود برای مبارزه با بدحجابی. فارغ از اینکه این مسئله ناقض آزادی‌های مدنی طبق قانون اساسی کشور است نکته مهمی که وجود دارد این است پس از فعال شدن این مسئله، راننده تاکسی که ملاحظات را نداند و حساسیت کافی بر برخی مسائل نداشته باشد را به عنوان یک نیروی گشت ارشاد روانه خیابان‌ها می‌کنیم، و باید فکر کرد این‌ها با سوار نکردن مسافر یا مسائلی از این دست می‌توانند چه بحران‌هایی ایجاد کنند؟ در این میان که انتظار می‌رود اتحادیه کسب و کار‌های فضای مجازی نیز از کسب و کار‌ها حمایت کنند، نه تنها این کار را انجام نمی‌دهند بلکه همراهی نیز می‌کنند و چراغ سبز نشان می‌دهند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير