تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

هواشناسی ایران؛ بارش‌ ۳ روزه در برخی استان‌ها

سازمان هواشناسی با اشاره به بارش باران طی ۳ روز آینده در برخی استان‌های کشور از تداوم کاهش دما در استان‌های ساحلی دریای خزر تا فردا خبر داد.

کد خبر: ۱۳۷۴۰۸
۱۰:۲۷ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ بارش‌ ۳ روزه در برخی استان‌ها

دیدارنیوز: مطابق پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی ۳ روز آینده در برخی مناطق استان‌های ساحلی دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی بارش روی می‌دهد.

همچنین طی ۵ روز آینده به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در دامنه و ارتفاعات واقع در جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و شمال و شرق هرمزگان رشد ابر، رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی شده است.

روند کاهش دمای هوا امروز در اردبیل و استان‌های ساحلی دریای خزر ادامه داشته و از شنبه تا دوشنبه دمای هوا به‌تدریج افزایش می‌یابد.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی طی ۳ روز آینده در نوار شرقی و جنوب غرب کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد به‌ویژه منطقه زابل خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

امروز دریای خزر و طی ۲ روز آینده خلیج‌فارس و تنگه هرمز مواج است.

توصیف سامانه: تشدید سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع امواج در ساحل میانگین ۱ تا ۱/۵ متر و در فراساحل میانگین ۲ تا ۲.۵ متر

منطقه اثر:

جمعه ۱۴۰۱/۰۶/۲۵: نواحی شرقی خلیج فارس، در استان هرمزگان.

شنبه ۱۴۰۱/۰۶/۲۶: مناطق ساحلی و دور از ساحل نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس و نیمه غربی تنگه هرمز، در استان‌های بوشهر و هرمزگان.

اثر مخاطره: خطر غرق شدن شناگران، آسیب به قفس‌ها و تور‌های صیادی، اختلال در تردد‌های دریایی و خطر خسارت به شناور‌های کوچک و سبک و تفریحی و مسافری.

توصیه: پرهیز از شنا، محدودیت در فعالیت‌های دریایی ازجمله فعالیت‌های تفریحی، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت تردد با شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی، تمهیدات پیشگیرانه از خسارات احتمالی.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها