تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

وزیر کشور: برگه تردد در مرز‌های خرمشهر، مهران و قصر شیرین صادر می‌شود

وزیر کشور گفت: برگه تردد در مرز‌های خرمشهر، مهران و قصر شیرین برای زائران صادر می‌شود.

کد خبر: ۱۳۷۳۵۸
۱۴:۵۶ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۱

وزیر کشور برگه تردد در مرز‌های خرمشهر، مهران و قصر شیرین صادر می‌شود

دیدارنیوز ـ احمد وحیدی درباره آخرین وضعیت زائران در مرز‌ها اظهار کرد:چند روزی است که تردد در مرز‌ها روان است. غیر از چند روزی که به دلیل ازدحام از مردم خواستیم به سمت مرز‌ها حرکت نکنند، در بقیه روز‌ها تردد از مرز‌ها روان بوده است.

وی ادامه داد: هر شش مرز فعال بوده و تسهیلات، امکانات، خدمات‌رسانی و حمل و نقل خوبی فراهم شده و مشکلی وجود ندارد.

وزیر کشور در ادامه گفت: زائران در نقاط مرزی خرمشهر، مهران و قصر شیرین می‌توانند گذر مرزی موقت بگیرند. اکنون همه زیرساخت‌ها برای رفتن زائران فراهم است.

وحیدی در خصوص تعداد زائرانی ایرانی که وارد عراق شده‌اند، گفت: بیش از سه میلیون نفر وارد عراق شده‌اند و تقریباً نیمی بازگشته‌اند و روند رفت و بازگشت زائران ادامه دارد.

وزیر کشور درباره حل مشکل گرانی کرایه حمل و نقل در عراق اظهار کرد: با توجه به اینکه وسایل نقلیه برای بازگشت زایران کافی نبود، دولت عراق موافقت کرد وسایل نقلیه ایرانی را به این کشور بفرستیم تا زائران ایرانی را بازگردانند. برخی خودرو‌های ایرانی در حال حاضر در عراق هستند و تعدادی دیگر نیز به عراق خواهند رفت. برخی گرانی کرایه‌ها از بغداد به مرز تمرچین نیز گزارش شده بود که پیگیری شد و دولت عراق هم تذکر داد که قیمت‌های عرف را رعایت کنند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اربعین
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی