تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

فلاحت‌پیشه: مخالفان برجام در ایران، آمریکا و اسراییل خواستار این تاخیر هستند

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مخالفان برجام در ایران، آمریکا و اسراییل خواستار این تاخیر هستند، گفت: اروپایی‌ها هیچ وقت نمی‌توانند به آمریکا فشار وارد کنند که توافق را بپذیرد از این رو فشار را همیشه بر ایران وارد می‌کنند. آن‌ها مجری سیاست آمریکا بوده و هستند و سعی دارند سیاست فشار عریان آمریکا به ایران را اجرا کنند.

کد خبر: ۱۳۷۲۲۷
۰۸:۰۴ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱

فلاحت‌پیشه: مخالفان برجام در ایران، آمریکا و اسراییل خواستار این تاخیر هستند

دیدارنیوز: یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: سه کشور اروپایی و کلیت اتحادیه اروپا مجری سیاست آمریکا در روند مذاکرات هسته‌ای و برجام بوده و هستند و الان هم به شکلی عریان با سیاست آمریکا همراهی می‌کنند.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، با اشاره به بیانیه روز شنبه تروئیکای اروپا که در آن ایران را متهم کرده که برجام را به خطر انداخته است اظهار کرد: اروپایی‌ها از ابتدا طرف تاثیرگذاری در مذاکرات نبودند و نقش میانجی داشتند. طرف‌های اروپایی اعم از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی یا حتی روسیه و چین ایران را به مذاکرات وارد کردند، چون با آمریکا مستقیم وارد مذاکرات نمی‌شد. اما این کشور‌ها همواره همسو و همراه با آمریکا بوده‌اند و از سیاست‌های آمریکا در مذاکرات پیروی می‌کردند.

وی گفت: از زمان جنگ اوکراین عملا فشار زیادی به کشور‌های اروپایی از زاویه بحران انرژی وارد شده است که این فشار بی‌سابقه بوده است. به دلیل همین بحران و فشار ناشی از جنگ اوکراین بود که در مذاکرات هسته‌ای کمی جدی‌تر شدند، اما این‌ها همان کشور‌هایی هستند که نتوانستند آب باریکه اینستکس را راه‌اندازی کنند.

این نماینده پیشین مجلس اظهار کرد: اروپایی‌ها هیچ وقت نمی‌توانند به آمریکا فشار وارد کنند که توافق را بپذیرد از این رو فشار را همیشه بر ایران وارد می‌کنند. آن‌ها مجری سیاست آمریکا بوده و هستند و سعی دارند سیاست فشار عریان آمریکا به ایران را اجرا کنند.

فلاحت‌پیشه با اشاره به برخی اخبار مبنی بر اینکه مذاکرات تا بعد از آبان ماه به خاطر انتخابات کنگره آمریکا و پارلمان اسراییل به تعویق افتاده است، گفت: به نظر می‌آید احیای برجام حداقل به طور موقت از دستور کار ایران و آمریکا خارج شده است. طنز تلخ این است که مخالفان برجام در ایران و آمریکا و اسراییل خواستار این تاخیر هستند، اما تاخیر هر چه بیشتر به معنای دور شدن از توافق است.

وی با بیان این‌که بیانیه سه کشور اروپایی بیشتر دغدغه آمریکا را در برمی‌گیرد، گفت: طرف اروپایی بیشتر منتقل‌کننده سیاست آمریکا در مذاکرات برجام بوده است و اساسا سیاست شان تقابل با آمریکا نیست و مقابله عملی هم نمی‌کنند. طبیعی است آن‌ها ایران را مقصر جلوه دهند چرا که منافعشان با آمریکا گره خورده است و اساسا سیاست آمریکا را هم در این روند پیش می‌برند.

این نماینده پیشین مجلس تاکید کرد: اروپا در عمل هیچ کاری برای حفظ برجام نتوانسته انجام دهد و الان هم در بحران انرژی که با آن رو به روست، به ساز و کار‌های انرژی آمریکا نیازمند است. سهم رو به کاهش صادرات انرژی ایران در بازار در اندازه‌ای نیست که بتواند مشکل اروپا را حل کند، اما اروپا به ساز و کار‌هایی که در این چارچوب با لغو تحریم‌ها علیه ایران فراهم می‌شود، نیاز دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها