تیتر امروز

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید
در گفت‌وگو با دیدار مطرح شد

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید

سفیر پیشین ایران در بریتانیا در گفت‌وگو با دیدارنیوز با انتقاد شدید از مواضع اخیر علی شمخانی درباره قریب‌الوقوع بودن جنگ ایران و آمریکا گفت: آقای شمخانی! تو به هر در و دیواری زدی که بعد از دبیری...
مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
تنها رسانه‌های دولتی و نزدیک به حکومت روایت این مذاکرات را منتشر می‌کنند و رسانه‌های مستقل داخلی در عمان حضور ندارند

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها

مذاکرات روز جمعه ایران و آمریکا که قرار بود ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت تهران آغاز شود، با بیش از دو ساعت تاخیر در مسقط پایتخت عمان شروع شد و تا حدود ساعت ۱۷:۰۰ امروز ادامه داشت. پس از پایان مذاکرات،...
انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.

زمان آغاز سال تحصیلی؛ ۹۵ درصد دانش‌آموزان ثبت‌نام کردند

محمدمهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش می‌گوید تا به امروز بیش از ۹۵ درصد دانش‌آموزان ثبت‌نام کرده‌اند و زمان آغاز سال تحصیلی روز شنبه دوم مهرماه خواهد بود.

کد خبر: ۱۳۷۱۷۱
۱۰:۳۸ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۱

زمان آغاز سال تحصیلی؛ ۹۵ درصد دانش‌آموزان ثبت‌نام کردند

دیدارنیوز: معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تمهید مقدمات برای آغاز سال تحصیلی جدید گفت: تا به امروز بیش از ۹۵ درصد دانش‌آموزان ثبت‌نام کرده‌اند و کلاس‌بندی‌ها در حال انجام است.

محمدمهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، درباره آغاز سال تحصیلی جدید و پیش‌بینی مقدمات اظهار کرد: آغاز سال تحصیلی روز شنبه دوم مهر خواهد بود و تمهید مقدمات به استان‌ها تفویض اختیار شده است، همچنین کارگروه‌های مختلف از جمله ساماندهی فضا، تجهیزات، نیروی انسانی و کتاب‌های درسی در ستاد وزارت آموزش و پرورش فعال شده است.

وی افزود: امسال ثبت‌نام دانش‌آموزان زودتر انجام شد، برخی سال‌ها تا پایان مهرماه نیز شاهد ثبت‌نام دانش‌آموزان بودیم، تا به امروز بیش از ۹۵ درصد دانش‌آموزان ثبت‌نام کرده‌اند و کلاس‌بندی‌ها در حال انجام است، ساماندهی نیروی انسانی نیز بر همین اساس انجام می‌شود.

ابلاغ معلمان در حال صدور

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره نقل و انتقال معلمان گفت: نقل و انتقالات تا پایان مردادماه سازماندهی و در سامانه ثبت شد تا صدور ابلاغ معلمان سریع‌تر انجام شود.

کاظمی ادامه داد: در بحث فضای مدارس با مشارکت خیران در مناطقی که با کمبود مدرسه مواجه هستیم بیش از ۱۰ هزار کلاس درس تا قبل از آغاز سال تحصیلی افتتاح خواهد شد.

۲ هزار میلیارد تومان برای خرید تجهیزات

کاظمی ادامه داد: با حمایت دولت حدود ۲ هزار میلیارد تومان تجهیزات آموزشی و کارگاهی خریداری شد که ۵۰۰ میلیارد تومان مربوط به هنرستان‌ها است و تا پایان شهریور بخش عمده آن خریداری و توزیع خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه سالانه بیش از ۱۵۰ میلیون جلد کتاب درسی تولید می‌شود، گفت: کتاب‌های درسی طبق وضعیت ثبت‌نام دانش‌آموزان در استان‌ها توزیع شده است و توسط مدارس در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

جمعیت دانش‌آموزان اضافه شده است؟

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره رشد جمعیت دانش‌آموزان کلاس اول دبستان مطرح کرد: جمعیت دانش‌آموزی به لحاظ موالید افزایش نداشته است، اما با توجه به اینکه در شرایط کرونا تعدادی از دانش‌آموزان به مدرسه نیامدند اکنون بازخواهند گشت و بخشی از افزایش جمعیت به این دلیل است و امسال میزبان ۱۶ میلیون دانش‌آموز خواهیم بود.

کاظمی درباره وضعیت ثبت‌نام دانش‌آموزان در دوره‌های تحصیلی مختلف متذکر شد: در تمام پایه‌های تحصیلی در مقایسه با سال گذشته روند رو به رشدی داریم و اکنون بیش از ۹۵ درصد دانش‌آموزان در مدارس ثبت‌نام کرده‌اند و طبیعی است در پایه‌های ورودی مانند اول ابتدایی، هفتم و دهم قدری عقب‌تر باشیم در پایه دهم بحث انتخاب رشته را داریم و پیچیده‌ترین وضعیت ثبت‌نام در این پایه تحصیلی است.

وی درباره کمبود معلم نیز خاطرنشان کرد: در بحث کمبود معلم با مشکل خاصی مواجه نیستیم و با تدابیری از جمله جذب ۳۴ هزار نفر در آزمون استخدامی، ورود فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان به مدارس و اضافه تدریس معلمان شاغل و تدریس بازنشستگان کمبود معلم را جبران کرده‌ایم در برخی استان‌ها به دلیل نقل و انتقالات ممکن است کمبود معلم بیشتر باشد که با ساعات حق‌التدریس معلمان موجود جبران خواهد شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۹ بهمن
امروز يکشنبه ۱۹ بهمن
امروز يکشنبه ۱۹ بهمن
امروز يکشنبه ۱۹ بهمن
پرطرفدارترین ها