تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...

ضرورت ایجاد هم افزایی‌ بین‌ دستگاه های مختلف در کشور

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: ایجاد‌ هم‌افزایی و هم‌فکری‌ بین دستگاه مختلف‌ در کشور ضروری است تا دغدغه های مردمی به بهترین‌ نحو ممکن حل شود.

کد خبر: ۱۳۷۱۵۰
۲۰:۴۶ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۱

ضرورت ایجاد هم افزایی‌ بین‌ دستگاه های مختلف در کشور

دیدارنیوز - سرویس خوزستان: گزارش روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، بیت اله‌ برقراری در نشست‌ شورای هماهنگی دستگاه های تابعه وزارت‌ تعاون، کار و رفاه اجتماعی در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: میزان مراجعات مردمی به این وزارت‌ خانه بیشتر‌ از سایر دستگاه ها و به تعبیر امام حسین (ع) مراجعات مردمی نعمت الهی است و چه خدمتی بهتر از این که تمامی تلاش های مدیران‌ در راستای ارائه خدمت به مردم‌ باشد.
وی افزود: آنچه مهم است ایجاد هم‌افزایی‌ و هم‌فکری‌ بین مدیران‌ دستگاه های اجرایی برای حل مشکلات مردم‌ می‌باشد‌ که هم‌ عقلانی‌ و هم‌ علمی است‌. برقراری‌ اضافه‌ کرد: با این اقدام، شاهد نتیجه‌ مطلوبی در سطح‌ کشور خواهیم بود.


وی بیان‌ داشت: بیش‌ از ۴۵۰ شرکت تابع وزارت‌ تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌توانند با هم‌افزایی‌ و تعامل بیشتر‌ خدمات بیشتری را به جامعه هدف صندوق بیمه اجتماعی ارائه کنند‌.

وی اضافه کرد: این استان استحقاق خدمات بیشتری را از صندوق بیمه اجتماعی دارد. برقراری‌ ادامه داد: از شورای هماهنگی دستگاه های تابعه وزارت‌ تعاون، کار و رفاه اجتماعی انتظار می‌رود‌ با برقراری‌ تعامل‌ های بیشتری، صندوق بیمه اجتماعی را برای همگان تبیین‌ کنند‌.

ارسال نظرات