تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
یک فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد

وقتش رسیده با آمریکا کار کنیم!

احمد خورشیدی آزاد در گفت‌وگو با دیدارنیوز گفت شرایط تغییر کرده، ما قدرت برتر منطقه‌ایم، آمریکا هم قدرت قبلی را ندارد، وقتش رسیده با شرکت‌های آمریکایی کار کنیم، حضرت آقا هم به شرط تضمین موافق هستند.

کد خبر: ۱۳۷۰۰۴
۱۴:۱۶ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۱

اسفندیار عبداللهی

 

دیدارنیوز ـ اسفندیار عبداللهی: احمد خورشیدی آزاد فعال سیاسی اصولگرا و از نزدیکان محمود احمدی‌نژاد در رابطه با شرایط کنونی رابطه ایران و آمریکا به دیدار گفت: «زمانی مرحوم هاشمی رفسنجانی، حضرت آقا (آیت‌الله خامنه‌ای) را قانع کرد که لازم است با شرکت‌های نفتی آمریکایی کار کنیم، حضرت آقا هم با ملاحظاتی موافقت کردند.»

عضو ارشد کمپین انتخاباتی سید ابراهیم رئیسی افزود: «آن موقع ۹۰ درصد نفت خام ایران، مونوپُلی در اختیار شرکت‌های آمریکایی قرار گرفت و مدتی ایران و آمریکا به این صورت باهم کار کردند تا اینکه شرکت‌های آمریکایی ظرف مدت کوتاهی، خرید نفت از ما را به صفر رساندند و نتیجه‌اش شد کسری درآمد.»

رییس پژوهشکده خورشید خاطرنشان کرد: «دولت مجبور شد دلار را از ۷۰ تومان به ۷۰۰ تومان افزایش دهد و به دنبال آن، اغتشاش‌های مشهد و تهران و اسلامشهر و شیراز شکل گرفت.»

خورشیدی آزاد با بیان اینکه «البته آقا در آن روز‌ها دوبار به مرحوم هاشمی دقیقا در این خصوص تذکر دادند»، یادآور شد: «اما دولت وقت نتوانست یا نخواست به تذکر رهبری گوش دهد.»

این کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به اینکه امروز ایران و آمریکا نسبت به گذشته در شرایط متفاوتی قرار دارند، اظهار کرد: «شرایط امروز ما و آمریکا با آن روز‌ها خیلی فرق کرده است، با این توضیح که امروز ایران قدرت برتر در منطقه شده و از آن‌سو آمریکا ۲۰۲۲ آمریکای قبل نیست و ما باید در ساخت میادین نفتی و احیای چاه‌های خفته نفت با شرکت‌های آمریکایی کار کنیم.»

وی بحث برد ـ برد در دیپلماسی و روابط اقتصادی با آمریکا را در این دوره دارای مصداق دانست و تاکید کرد: «تلاش همیشگی ما این بود که دست‌مان زیر تیغ آمریکا نباشد تا هر دو طرف سود ببریم، که امروز می‌توان اذعان کرد که به این هدف رسیده‌ایم و آمریکا نمی‌تواند به ما آسیب برساند. از طرفی هم رهبر معظم انقلاب در این مقطع مخالف روابط با آمریکا نیست، اما تضمین می‌خواهند.»

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۷
0
0
ما هیچوقت دستمان زیر تیغ آمریکا نبوده و نیست! درست بر عکس در این ۴٠ سال گذشته ما دستمان زیر تیغ افکار و اندیشه های کهنه و گاهاً پوسیدهٔ خودمان بوده است! پیوسته سعی کردیم دور خودمان سیم خاردار بپیچیم و هر روز بدتر از دیروز این حیطه را با شعارهای پوپولیستی که بیشتر منشا کمونیستی هم دارد! تنگ تر کنیم و متاسفانه هر چه جریان حاکمیتی و انحصار گرا حوزهٔ نفوذشان بیشتر می شود در میدان عمل هم این تحجر و عقب افتادگی نمایان می شود و عقب ماندگی کشور دوچندان می شود! تمام دشمنان ما توهمات ماست و گرنه در عالم واقع، جوامع با هر نوع ایدئولوژی، اندیشه، توان و دانش و عملکردشان به تناسب باید با همدیگر ارتباط و تعامل داشته باشند و گرنه در هر سطح و اندازه ای هم که باشند محکوم به تباهی، انزوا، هلاکت و نابودی هستند!
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها