تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

ریزش قیمت خودرو در صورت «توافق برجام»

مرتضی مصطفوی، کارشناس صنعت خودرو گفت: شرایط بازار‌های کشور در هفته‌های اخیر مثبت بوده و احتمال به نتیجه رسیدن در مذاکرات وجود دارد. در صورت توافق نیز، نرخ دلار کاهش چندانی نخواهد داشت. اما بازار از این کاهش تاثیر می‌پذیرد و با ریزش قیمتی ۱۰ الی ۱۵ درصد همراه خواهد شد.

کد خبر: ۱۳۶۸۶۶
۰۹:۳۷ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱

بازار خودرو؛ منتظر کاهش ۱۵ درصدی قیمت‌ها باشیم؟

دیدارنیوز: بازار خودرو، یک بازار دلاری است. هنگامی که قیمت دلار افزایش پیدا کند، حاشیه سود در بازار خودرو افزایش پیدا کرده و قیمت‌ها افزایشی می‌شود.

قیمت خودرو صفر داخلی روز سه‌شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.

قیمت خودرو صفر داخلی در لحظه نگارش این گزارش در بازار ایران به شرح زیر است:

پراید ۱۱۱ با قیمت ۲۰۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد و پراید ۱۳۱ نیز با قیمت ۱۷۹ میلیون تومان عرضه می‌شود. دنا معمولی مدل ۱۴۰۱ با قیمت ۴۰۳ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پژو ۲۰۷ اتومات هم دو میلیون تومان افزایش داشت و اکنون در قیمت ۵۸۹ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

قیمت خودرو‌های پرطرفدار

تیبا هاچ‌بک پلاس هم‌اکنون در محدوده ۲۱۰ میلیون تومان قیمت دارد.

پژو ۲۰۶ تیپ دو مدل ۱۴۰۱ در قیمت ۲۹۹ میلیون تومان به فروش می‌رسد. ۲۰۶ تیپ پنج نیز در بازار کشور تا نرخ ۳۵۵ میلیون تومان پیش رفت.

تارا اتوماتیک هم امروز در قیمت ۵۸۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بازار خودرو؛ منتظر کاهش ۱۵ درصدی قیمت‌ها باشیم؟

پیش‌بینی قیمت خودرو در روز‌های آینده

مرتضی مصطفوی، کارشناس صنعت خودرو گفت: به دلیل اینکه بازار خودرو، یک بازار دلاری است و واسطه‌گر حرف اول را در معاملات می‌زند، هنگامی که قیمت دلار افزایش پیدا کند، حاشیه سود در بازار خودرو افزایش پیدا کرده و در نتیجه، قیمت‌ها افزایشی می‌شود.

او افزود: اما شرایط بازار‌های کشور در هفته‌های اخیر مثبت بوده و احتمال به نتیجه رسیدن در مذاکرات وجود دارد. در صورت توافق نیز، نرخ دلار کاهش چندانی نخواهد داشت. اما بازار از این کاهش تاثیر می‌پذیرد و با ریزش قیمتی ۱۰ الی ۱۵ درصد همراه خواهد شد.

چندی پیش، فیروز نادری، کارشناس صنعت خودرو گفت: قیمت خودرو در روز‌های گذشته در حال نوسان بود و همچنان نیز ثباتی در بازار مشاهده نمی‌شود. قیمت‌ها در این روز‌ها به هر اخباری که منتشر می‌شود، واکنش نشان می‌دهند. به نظر می‌رسد بازار خودرو در روز‌های آینده نیز به همین روند نوسانی خود ادامه دهد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان