تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

قالیباف: هیچ‌ اطلاعاتی از آرای نمایندگان بیرون نرفته است

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به ادعای یکی از نمایندگان مبنی بر انتشار آرای نمایندگان درباره طرح تحقیق و تفحص از عملکرد ستاد احیای دریاچه ارومیه گفت: هیچ‌گونه اطلاعاتی مبنی بر رای نمایندگان از سیستم بیرون نرفته است.

کد خبر: ۱۳۶۵۲۵
۱۰:۱۲ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۱

قالیباف: هیچ‌ اطلاعاتی درباره آرای نمایندگان بیرون نرفته است

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به ادعای یکی از نمایندگان مبنی بر انتشار آرای نمایندگان درباره طرح تحقیق و تفحص از عملکرد ستاد احیای دریاچه ارومیه گفت: به هیچ عنوان از مجلس شورای اسلامی هیچ‌گونه اطلاعاتی مبنی بر رای عزیزان نماینده از سیستم بیرون نرفته است.

محمد مهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در جلسه امروز چهارشنبه در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس در مورد طرح یک فوریتی انتخاب نمایندگان در نهادها، هیأت‌ها، مجامع و شورا‌ها با دستگاه الکترونیکی، طی اظهاراتی در مخالفت با این طرح گفت: ممکن است انتخاب نمایندگان در مجامع واجد شرایطی که منجر به ایجاد مشکلات و رودربایستی‌هایی می‌شود و نیاز به محرمانگی دارد، نباشد، اما اگر این اتفاق بیفتد، رای گیری الکترونیکی به تدریج به سایر موارد نیز گسترش پیدا خواهد کرد.

این نماینده مجلس ادامه داد: ممکن است اسامی افراد در مجامع و شورا‌ها مسئله مهم و حساسی برای نمایندگان نباشد، اما چون من قطعاً مطمئن هستم که برگزاری الکترونیکی انتخابات به تدریج به موارد دیگر نیز تسری پیدا می‌کند به دلیل عواقب موضوع، مخالف طرح هستم.

وی اظهار کرد: اینکه می‌گویند قطعاً هیئت رئیسه کاری می‌کند که آرای نمایندگان منتشر و پخش نشود، باید بگویم که از نظر فنی این امکان وجود ندارد و طبیعت فنی سیستم الکترونیکی این است که قابل نشر و انتشار است و قابل محرمانه ماندن و انتشار نشدن نیست.

مفتح گفت: یکی از نمایندگان این موضوع را مطرح کرد که چندی پیش در جریان رای گیری برای تحقیق و تفحص از دریاچه ارومیه نام ۱۵ نفر از همکاران ما که به تحقیق و تفحص رای منفی داده بودند در فضای مجازی منتشر شد؛ این اسامی از کجا نشر پیدا کرد؟ همین اتفاقی که برای مخالفان تحقیق و تفحص از دریاچه ارومیه افتاد، می‌تواند درباره دیگر رای گیری‌های مجلس که با دستگاه الکترونیکی انجام شود نیز تکرار شود.

وی اظهار کرد: فردا در مجلس رای اعتماد وزیر یا استیضاح وزیری مطرح می‌شود؛ در اینجا چنانچه آرای الکترونیکی نمایندگان منتشر شود، ممکن است حوزه انتخابیه آن نماینده از امکانات و اقدامات وزارتخانه‌ای محروم شوند. ما در مجلس به عنوان نمایندگان مردم برای سر و سامان گرفتن حوزه‌های انتخابیه تلاش می‌کنیم، اما اگر این موضوع بخواهد به خاطر رایی که به دلیل جمع بندی انجام شده از سوی نماینده حوزه انتخابیه مورد غضب قرار بگیرد، کار صحیح نیست.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس تاکید کرد: به نظر من، چون این اتفاق قطعی است که رای گیری الکترونیکی در آینده به موضوعات دیگر نیز نیز گسترش پیدا کند، فکر می‌کنم که نمایندگان نباید با این طرح موافقت کنند؛ من معتقدم که رای گیری دستی در این باره وقت زیادی از مجلس نمی‌گیرد و می‌توانیم با تخصیص وقت اضافه‌تری به جلسات مجلس، زمان صرف شده برای این نوع رای‌گیری را جبران کنیم.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به اظهارات مفتح گفت: موضوعی مطرح شد که مسئولیت آن متوجه بنده است و من تاکید می‌کنم که به هیچ عنوان از مجلس شورای اسلامی هیچ‌گونه اطلاعاتی مبنی بر رای عزیزان نماینده از سیستم بیرون نرفته است.

وی تاکید کرد: من متضمن این کار و مسئول حفظ آرای نمایندگان هستم و می‌گویم که به طور قطع اطلاعاتی از مجلس به بیرون نرفته است؛ موضوعی که مطرح شد برای حدود یک ماه تا چهل روز قبل بوده و از جعلیاتی است که در حوزه رسانه‌ها در قالب لیستی به عنوان موافق و مخالف در فضای مجازی منتشر می‌شود.

رییس مجلس اظهار کرد: من مسئول هستم که امنیت آرای نمایندگان را چه در حوزه الکترونیکی و چه در حوزه برگه‌ای حفظ کنم و اگر درجایی نکته‌ای بود من مسئول و پاسخگو هستم؛ مجموعه سیستم امنیت مجلس نیز به دقت به موضوع توجه دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور