تیتر امروز

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...
اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
چرا وزارت ورزش و سجادی ساکت نشسته و هیچ اقدامی نمی‌کنند؟

حمله هاشمی‌طبا به «تاج»؛ برخلاف گفته «رئیسی» بانی وضع موجود برگشت!

انتخاب دوباره مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال ایران، انتقادهای تندی را علیه او به راه انداخته است؛ مدیری که پس از قرارداد فاجعه‌بار مارک ویلموتس مدتی از فوتبال دور بود اما دوباره برگشت تا بهت و حیرت برای اهالی این ورزش برجای بماند. هاشمی‌طبا، رییس پیشین سازمان تربیت بدنی با انتقاد شدید از تاج و بازگشت او به فدراسیون گفت: برخلاف این که آقای رییسی می‌گوید: «مسببان وضع موجود و بانیان وضع کنونی نباید بر سر کار‌ها بیایند» در عرصه فوتبال این اتفاق افتاد. مسبب ضرر ۵ میلیون دلاری و خسارتی که بی‌جهت به کشور ما تحمیل شد، بر سر کار آمده، انتخاب‌های او ما را به باخت و حذف رسانده و حالا گردن کلفتی هم می‌کند.

کد خبر: ۱۳۶۵۰۹
۲۱:۰۹ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۱

حمله هاشمی‌طبا به «تاج»؛ برخلاف گفته «رئیسی» بانی وضع موجود برگشت!

دیدارنیوز: رییس پیشین سازمان تربیت بدنی گفت: ارتباطات خاص مهدی تاج منجر به تایید صلاحیت وی علی رغم این همه تخلف و مخالفت شد.

مهدی تاج در انتخابات فدراسیون فوتبال که صبح امروز برگزار شد، توانست با کسب آرای کافی به ریاست این فداراسیون برسد. انتخابی پر حاشیه که واکنش‌های زیادی را نیز در پی داشته است.

سیدمصطفی هاشمی طبا، رییس سازمان تربیت بدنی در دولت اصلاحات در این‌باره گفت: این انتخاب تاسف بار است، ایشان نباید حتی تایید صلاحیت می‌شد، اما حالا ریاست فدراسیون هم به وی رسید.

وی ادامه دامه داد: نمی‌دانم کار این مملکت به کجا رسیده که فردی که برخلاف همه قوانین و معیار‌ها مربی خارجی به کشور آورده و ضرر زیادی را به ملت تحمیل کرده، دوباره در صدر مدیریت قرار می‌گیرد.

هاشمی طبا همچنین خاطرنشان کرد: بر اساس قانون، قرارداد‌های ما باید در ایران، مطابق قوانین ایران منعقد شود ایشان رفته بلژیک و قراردادی را که معلوم نیست بر چه اساسی و با این ارقام غیر متعارف و نجومی، امضا کرده و مدعی است هیچ نکته حقوقی در آن نیست.

وی ادامه داد: اگر نکته حقوقی در آن پرونده نبود که ما را محکوم نمی‌کردند، این قرارداد در دسترس مردم نبود که ببینند چه محتوایی داشته، تمام این تخلفات را انجام دادند و وقتی از جیب بیت المال جریمه شدند گفتند «هر کسی شکایت دارد برود شکایت کند». در مورد پیشینه ایشان، بحث سوءمدیریت، مثل روز روشن است.

هاشمی طبا با انتقاد از سپردن ریاست فدراسیون فوتبال به تاج گفت: برخلاف این که آقای رییسی می‌گوید: مسببان وضع موجود و بانیان وضع کنونی نباید بر سر کار‌ها بیایند در عرصه فوتبال این اتفاق افتاد.

رییس پیشین فدراسیون فوتبال همچنین گفت: مسبب ضرر ۵ میلیون دلاری و خسارتی که بی جهت به کشور ما تحمیل شد، بر سر کار آمده، انتخاب‌های او ما را به باخت و حذف رسانده و حالا گردن کلفتی هم می‌کند.

هاشمی طبا با انتقاد از بی توجهی به هشدار‌های نهاد‌های نظارتی مثل مجلس درباره تایید صلاحیت تاج گفت: تصور می‌کنم آقای تاج روابط خاصی با برخی افراد دارد که جرات کرد کاندیدا‌ها شود و متاسفانه افراد رسیدگی کننده ایشان را تایید صلاحیت نیز کردند و بدتر از همه و صدافسوس که ریاست نیز به ایشان رسید.

وی تاکید کرد: چرا وزارت ورزش و آقای سجادی ساکت نشسته و هیچ اقدامی نمی‌کند، امروز اگر جلوی این وضع گرفته نشود، از فردا هر کسی که مسبب وضع خراب است، به خودش اجازه می‌دهد به عرصه کار بازگردد و از همه هم طلبکار باشد.

معاون رییس جمهور در دولت اصلاحات همچنین خاطر نشان کرد: این انتخاب مایه تاسف است، مسئولیت کسانی که به هر دلیلی به تاج رای دادند بر گردن شان باقی می‌ماند.

منبع: جمهوریت

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها