تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

بحران «کم‌آبی» جدی است

سید علیرضا شریعت، دبیر فدراسیون صنعت آب ایران می‌گوید بحران کم‌آبی در کشورمان جدی است و باید عبور از این مساله «گفت‌وگوی ملی» بین تمامی دستگاه‌ها شکل بگیرد.

کد خبر: ۱۳۶۴۴۲
۰۸:۴۵ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۱

بحران «کم‌آبی» جدی است

دیدارنیوز: یک کارشناس آب را جزو دغدغه‌های اصلی مردم دانست و گفت: تنها راه عبور از این مساله شکل‌گیری «گفت‌وگوی ملی» بین تمامی دستگاه‌ها است.

سید علیرضا شریعت، موضوع آب و محیط زیست را جزو دغدغه‌های اصلی مردم کشور دانست و اظهار کرد: در هشت سال گذشته پیمایشی برای بیان ۱۰ دغدغه اصلی مردم برگزار شد. در نتیجه این پیمایش بسیاری از مردم، مسئله آب و محیط زیست را جزو ۱۰ اولویت خود دانستند و به‌طور قطع با توجه به شرایط فعلی کشور به لحاظ تغییر اقلیم و گرمای بی‌سابقه و کم آبی شدید، دغدغه آب و محیط زیست در کمترین حالت جزو پنج دغدغه اصلی امروزه مردم کشور ماست.

وی تاکید کرد: در حال حاضر مسئله کم‌آبی و خشکسالی عارضه‌ای است که سراسر آمریکا و جنوب اروپا را هم فرا گرفته و حتی شرق آسیا را در نوردیده است. خاورمیانه هم که از دیرباز با کم‌آبی مواجه بوده است، بیشترین تاثیر منفی را از این وضعیت به خود دیده است و خواهد دید. در این شرایط و با عنایت به اینکه دوره‌های خشکسالی و توالی آن سرعت بی‌سابقه‌ای گرفته است، تنها کشور‌های پیشرفته و دارای توان مالی و مدیریتی قادر به سازگاری با این شرایط هستند و کشور‌های فقیر در مقابل این پدیده به‌شدت آسیب‌پذیر می‌شوند.

شریعت اضافه کرد: متاسفانه کشور ما از این قاعده مستثنی نیست چراکه علاوه بر کم‌آبی و خشکسالی با مشکلات دیگری، چون تحریم، رکود تورمی، بیکاری، فقر و کمبود منابع مالی ناشی از تحریم مواجه‌ایم و سوء مدیریت در منابع آب هم باید به آن افزود.

دبیر فدراسیون صنعت آب ایران راه عبور از این وضعیت را در قالب یک «گفت‌وگوی ملی» دانست و افزود: ابتدا باید دغدغه همه آب باشد سپس محور گفت‌وگوی ملی شکل بگیرد تا همه فعالان در حوزه‌های مختلف توان گفتگو با یکدیگر را داشته باشند چراکه آب یک موضوع چندوجهی است. اگر بتوانیم تمامی نهاد‌ها و فعالان حوزه‌ها را درباره آب دور یک میز جمع کنیم، قطع به یقین درباره دیگر مسایل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی نیز توان گفتگو و حل مشکل را پیدا خواهیم کرد.

شریعت در پایان گفت: به نظر من باید در کنار هیئت دولت یک هیئت دولت دیگری با حضور وزرای جهاد کشاورزی، نفت، نیرو، صمت، اقتصاد و دارایی و کشور و سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص آب شکل بگیرد و با استفاده از دیدگاه‌ها و راهکار‌های عملی متخصصان دلسوز و باتجربه بخش خصوصی برای رفع این چالش عظیم چاره‌اندیشی شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير