تیتر امروز

فوری؛ سانحه برای بالگرد حامل رئیس‌جمهور/ حادثه در منطقه جنگلی دیزمار بود/ اعزام ۸ آمبولانس
این گزارش بروزرسانی می‌شود

فوری؛ سانحه برای بالگرد حامل رئیس‌جمهور/ حادثه در منطقه جنگلی دیزمار بود/ اعزام ۸ آمبولانس

برخی خبرها حاکی از آن است که بالگرد حامل ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در آذربایجان شرقی دچار سانحه شده است. با این حال برخی همراهان رئیس جمهور در این بالگرد توانسته‌اند تماسی با مرکز برقرار کنند...
«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.

چرا روسیه مانع تصویب سند نهایی کنفرانس بازنگری «ان‌پی‌تی» شد؟

روسیه از تصویب سند نهایی دهمین کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان‌پی‌تی) که از یک ماه پیش در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک در حال برگزاری بود، جلوگیری کرد.

کد خبر: ۱۳۶۲۸۵
۲۰:۰۴ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۱

چرا روسیه مانع تصویب سند نهایی کنفرانس بازنگری «ان‌پی‌تی» شد؟

دیدارنیوز: مسکو با استناد به متن پیش‌نویس ارائه شده در این کنفرانس که در آن نسبت به فعالیت‌های نظامی در اطراف نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین به‌خصوص نیروگاه زاپوریژیا ابراز نگرانی «شدید» شده بود با صدور سند نهایی مخالفت کرد.

از همین رو رئیس آرژانتینی کنفرانس بازنگری «ان‌پی‌تی» شامگاه روز جمعه ۲۶ اوت به وقت محلی اعلام کرد که این کنفرانس به دلیل نبودن اجماع روی متن پیش‌نویس ارائه شده، سند محتوایی ندارد.

بنا به گزارش‌ها، برخی دیگر از کشور‌های حاضر در این کنفرانس هم با بخش‌هایی از متن پیش‌نویس ۳۶ صفحه‌ای ارائه شده مخالف بودند. سند نهایی کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای باید به تایید همه کشور‌های عضو برسد.

نماینده روسیه در کنفرانس بازنگری «ان‌پی‌تی» بر این نظر بود که هیات روسی با چند پاراگراف پیش‌نویس مشکل داشت که «سیاسی» بودند.

کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان‌پی‌تی) در سال ۲۰۱۵ هم بدون دستیابی به توافق پایان یافته بود.

دهمین کنفرانس بازنگری «ان‌پی‌تی» پس از دو سال و نیم وقفه به دلیل همه‌گیری کرونا از یک اوت با حضور نمایندگان ۱۹۱ کشور عضو این معاهده آغاز به کار کرد.

در این کنفرانس که بر سه محور «خلع سلاح هسته‌ای، عدم اشاعه و استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای» تأکید داشت به برنامه هسته‌ای ایران و آزمایش‌های هسته‌ای کره شمالی هم پرداخته شد.

ایران یکی از کشور‌هایی بود که از محتوای «نامتوازن» پیش‌نویس سند نهایی دهمین کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان‌پی‌تی) ابراز نارضایتی کرد.

کنفرانس بعدی بازنگری «ان‌پی‌تی» که از سال ۱۹۷۰ هر پنج سال یک‌بار برگزار می‌شود در سال ۲۰۲۶ برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی