تیتر امروز

حذف ارز ترجیحی از رویا تا واقعیت/ حل مساله یا پاک کردن صورت مساله؟
دیدار گزارش می‌دهد

حذف ارز ترجیحی از رویا تا واقعیت/ حل مساله یا پاک کردن صورت مساله؟

این روز‌ها کشور در تلاطم اتفاق‌هایی است که نمونه آن در سال‌های گذشته هم رخ داد، اما این بار کوچک کردن سفره مردم با افزایش قیمت دلار و سکه از یک سو و بالا رفتن هزینه‌های زندگی و خوراکی سبب شد...
کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...
اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ادعای یورونیوز؛ حمله آمریکا به شبه‌ نظامیان تحت حمایت «سپاه» در سوریه

شبکه خبری یورونیوز به نقل از فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا اعلام کرد که ارتش ایالات متحده طی عملیاتی در شرق سوریه، حملاتی هوایی را علیه شبه‌نظامیان تحت حمایت سپاه پاسداران ایران انجام داده است.

کد خبر: ۱۳۶۱۳۳
۱۲:۴۳ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۱

ادعای یورونیوز؛ حمله آمریکا به شبه‌نظامیان تحت حمایت ایران در شرق سوریه

دیدارنیوز: ارتش ایالات متحده بامداد چهارشنبه ۲۴ اوت (۲ شهریور) اعلام کرد طی عملیاتی در شرق سوریه، حملاتی هوایی را علیه شبه‌نظامیان تحت حمایت سپاه پاسداران ایران انجام داده است.

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در بیانیه خود آورده است که این اقدام «متناسب و حساب‌شده» انجام شده است تا «خطر تشدید تنش محدود شده و تهدید تلفات به حداقل رسانده شود.»

بنابر اعلام مقامات نظامی آمریکا حمله روز چهارشنبه به «تاسیسات زیرساختی مورد استفاده شبه‌نظامیان وابسته به سپاه پاسداران»، بنا بر دستور جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده انجام گرفته است.

جو بوچینو، سخنگوی نیروی فرماندهی مرکزی آمریکا، در بیانیه‌ای گفت: «حملات امروز برای محافظت و دفاع از پرسنل ایالات متحده ضروری بود».

وی افزود که این حمله در پاسخ به حمله ۱۵ اوت به نیرو‌های آمریکایی در سوریه انجام شده است. در این حمله پهپاد‌هایی که گفته می‌شد توسط شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران پرتاب شده بودند، پادگان التنف مورد استفاده نیرو‌های آمریکایی را هدف قرار داده بودند.

پایگاه التنف در مرز سوریه، عراق و اردن قرار دارد و نیرو‌های آمریکایی و بخشی از اپوزیسیون رژیم سوریه موسوم به «مغاویر الثوره» به‌طور مشترک از آن برای مبارزه با داعش استفاده می‌کنند. فرماندهی مرکزی ایالات متحده در آن مقطع زمانی گفته بودند که هیچکس در جریان این حمله زخمی نشده و تاسیسات پایگاه هم خسارتی ندیده است.

رسانه‌های دولتی سوریه هنوز وقوع حمله چهارشنبه شب به دیرالزور را تایید نکرده‌اند و ایران نیز به نوبه خود به چنین رخدادی اذعان نکرده است. دیرالزور استانی استراتژیک و دارای میادین نفتی است که در نزدیکی مرز عراق قرار دارد. گروه‌های شبه‌نظامی تحت حمایت ایران و نیرو‌های سوری این منطقه را کنترل می‌کنند و اغلب در حملات قبلی هدف هواپیما‌های جنگی اسرائیل بوده‌اند.

خبر حمله نظامی آمریکا به مواضع شبه‌نظامیان تحت حمایت ایران در سوریه در حالی منتشر شده است که قرار است امروز، چهارشنبه، واشنگتن تصمیم خود را در خصوص جواب ایران به متن پیشنهادی اروپا در برجام ارائه کند.

مقام‌های آمریکایی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته‌اند که انتظار دارند ایالات متحده تا آخر وقت روز چهارشنبه به نظرات ایران پاسخ دهد و پس از آن به احتمال زیاد به دور دیگری از مذاکرات در وین اتریش برای نهایی کردن جزئیات توافق احتمالی نیاز خواهد بود.

ناظران می‌گویند حمله شب چهارشنبه می‌تواند نشانه‌ای دال بر آن باشد که آمریکا به صورت کلی با پاسخ ایران موافقت کرده و اقدام نظامی از آن رو انجام شده است تا به متحدان اطمینان داده شود حتی در صورت امضای توافق هسته‌ای با تهران، واشنگتن به مقابله با فعالیت‌های سپاه پاسداران در منطقه ادامه خواهد داد.

اسرائیل و جمهوری‌خواهان در کنگره از مخالفان سرسخت احیای برجام در قالب فعلی به شمار می‌روند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
پرطرفدارترین ها