تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور مطرح کرد

محیط‌زیست یکی از دغدغه ائمه جمعه کشور

سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور یکی از دغدغه ائمه جمعه را مسئله محیط‌زیست خواند که برخی از ائمه جمعه از تریبون نماز جمعه به پیگیری این مسئله مهم می‌پردازند.

کد خبر: ۱۳۶۰۶۹
۱۶:۱۶ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۱

محیط‌زیست یکی از دغدغه ائمه جمعه کشور

دیدارنیوز ـ حجت‌الاسلام علی نوری، معاون سازماندهی و سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در سومین جلسه گزارش مردمی که با موضوع «عملکرد نهاد نماز جمعه» و به صورت مجازی برگزار شد، با اشاره به

دیدار اخیر ائمه جمعه با رهبر معظم انقلاب، گفت: محور‌های رهنمود‌های معظم له مشتمل بر مبانی نظری راهگشا و راهبرانه برای مجموعه شبکه امامت جمعه بود و نظام امامت را برای همه ائمه جمعه ترسیم می‌کرد که این مبانی برای برخی از نیرو‌های جوان و توانمند نیز که تازگی به جمع ائمه جمعه کشور پیوسته‌اند و برای نخستین‌بار در این کسوت با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند، بسیار مفید و آموزنده بود.

وی با بیان اینکه نهاد امامت جمعه خود را مکلف می‌داند در برابر بیانات رهبری و مطالبات ایشان پاسخگو باشد، افزود: پس از این دیدار ائمه جمعه در پاسخ به رهنمود‌های مقام معظم رهبری در نامه مشترکی از معظم‌له قدردانی داشتند و آمادگی خود را برای اجرای بیانات ایشان اعلام کردند که امیدوریم با عمل به آن‌ها به نماز جمعه تراز انقلاب اسلامی برسیم.
نوری با اشاره به اینکه در ۶ ماهه دوم سال، ائمه جمعه کشور در ۹ منطقه گردهم می‌آیند، گفت: برای برگزاری ۹ رویداد منطقه‌ای با محوریت فرمایشات رهبر معظم انقلاب که در ۵ مرداد ۱۴۰۱ بیان داشتند، برنامه‌ریزی شده است تا علاوه بر توانمندسازی و گفتمان‌سازی در رابطه با مطالبات رهبری، شاهد رشد و شکوفایی نماز جمعه باشیم.

سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور به آخرین اقدامات ساماندهی و استقرار ائمه‌جمعه کشور اشاره کرد و افزود: در ۲ ماه گذشته ما در ۲۳ پایگاه خود استقرار و انتصاب امام جمعه جدید را داشتیم که از این ۲۳ معارفه امام جمعه در شهرها، در ۱۵ پایگاه شاهد انتصاب جدید بودیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از ائمه جمعه در ماه‌های اخیر به پیگیری مطالبات مردم و دغدغه‌های کشور پرداختند، تصریح کرد: یکی از دغدغه ائمه جمعه، مسئله محیط‌زیست است که برخی از ائمه جمعه از تریبون نماز جمعه به پیگیری این مسئله مهم پرداختند. در همین ارتباط نماینده، ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت به موضوع تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی اشاره کرد و نماینده حضرت آقا در استان و امام جمعه همدان به مسئله خشکسالی و کم آبی و مشکلاتی که برای مردم این شهر بوجود آمده است توجه داشت و با حضور در میان مردم خواستار حل معضلات بوجود آمده از نهاد‌ها و مسئولین ذی ربط شد.

نوری در پایان به موضوع پیاده‌روی اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: موج گسترده مشتاقان زیارت امام حسین (ع) در اربعین به سمت کربلا می‌روند؛ سه مرز اصلی مهران، خرمشهر و خسروی از نقاط مهم برای تردد زائران اربعین هستند که باید از امامان جمعه مهران، خرمشهر و قصرشیرین در خصوص پیگیری‌ها و اقداماتی که برای هرچه بهتر انجام شدن این مراسم انجام داده‌اند، قدردانی داشته باشیم. ائمه جمعه این مناطق، از ماه‌ها قبل آمادگی برای میزبانی از زائران اربعین را شروع کرده‌اند و ضمن حضور فعال در میدان برای رفع مشکلات زائران و نیز انجام هرچه بهتر این مراسم باشکوه با دستگاه‌های امنیتی، حفاظتی، انتظامی، راهبری و سایر مجموعه‌ها، هماهنگی‌های لازم را انجام داده و می‌دهند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: محیط زیست
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها