تیتر امروز

دادخواه: مهرگان جشن آزادی است/ دادگری و شادی در اسطوره و تاریخ، الهام‌بخش امروز و همیشه ماست
ششمین برنامه «با فرهنگ» پیرامون دادخواهی و شادی در اسطوره و تاریخ ایران؛

دادخواه: مهرگان جشن آزادی است/ دادگری و شادی در اسطوره و تاریخ، الهام‌بخش امروز و همیشه ماست

در ششمین برنامه‌ی «با فرهنگ»، دکتر محمدعلی دادخواه با شرح اسطوره و فلسفه‌ی جشن‌های ایرانی، جشن مهرگان را جشن پیروزی و آزادی عنوان می‌کند و دادگری، شادی و خرد را بنیان این جشن‌ها می‌داند.
باختیم ولی زانو نزدیم
افاضات اضافه

باختیم ولی زانو نزدیم

در یادداشت‌های روزانه عوام‌الملک که هفته گذشته را مرور کرده، این بار او از راه دور عملکرد کاروان دولت ایران در مقر سازمان ملل در نیویورک را مورد توجه و بررسی قرار داده است.
بیانیه مهم و مشترک سه تشکل صنفی-سیاسی فرهنگیان ایران
به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید (اختصاصی دیدارنیوز)

بیانیه مهم و مشترک سه تشکل صنفی-سیاسی فرهنگیان ایران

انجمن اسلامی معلمان، سازمان معلمان ایران و مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، سه تشکل صنفی و سیاسی ایران، به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، با نگاهی به اتفاقات ایران (از شهریور ۱۴۰۱ تا به امروز)،...

حل مشکل آب همدان تا هفته آینده/ سد اکباتان از مدار خارج نمی‌شود

سخنگوی صنعت آب کشور از حل مشکل آب همدان تا هفته آینده خبر داد و گفت: سد اکباتان از مدار خارج نمی‌شود.

کد خبر: ۱۳۵۹۸۴
۱۷:۰۰ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱

حل مشکل آب همدان تا هفته آینده

دیدارنیوز ـ فیروز قاسم زاده اظهار کرد: با فعال‌سازی و اجرای مرحله اول یک طرح متوقف شده، مشکل آب همدان به‌صورت اساسی حل می‌شود. همکارانم در شرکت‌های آب منطقه‌ای و آبفا با تلاشی شبانه‌روزی در حال اجرای مرحله اول طرحی هستند که سال‌ها متوقف مانده بود و با بهره‌برداری از آن در هفته‌های آتی، مشکل قدیمی آب شهر همدان به صورت دائمی حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه به علت کم آبی، شرایط اقلیمی و کاهش بارش‌ها، حجم مخزن سد اکباتان به شدت کاهش یافته است تصریح کرد: در روز‌های گذشته موجودی مخزن این سد به یک میلیون و ۶۰۰ هزار متر مکعب رسیده و بر اثر کاهش تراز آب مخزن سد، تصفیه‌خانه شهید بهشتی شهر همدان از مدار خارج شده است.

وی افزود: علیرغم کاهش حجم مخزن اکباتان، با همین میزان موجودی مخزن سد، بخشی از آب مورد نیاز شهر همدان از طریق تصفیه‌خانه اکباتان تا یک ماه آینده قابل تامین است.

سخنگوی صنعت آب کشور به تلاش همکاران آب منطقه‌ای و آبفای استان همدان اشاره و تاکید کرد: علاوه بر تامین بخشی از آب شهر از سد اکباتان، با این تلاش بی‌وقفه در حال جایگزینی منابع جدید برای جبران کمبود آب این سد هستیم، به گونه‌ای که ان شاءالله در روز‌های آینده شرایط تامین آب به تدریج بهبود می‌یابد و تا هفته بعد به وضع عادی باز خواهد گشت.

قاسم‌زاده با بیان اینکه وزارت نیرو در دولت سیزدهم از ابتدای کار خود درک صحیحی از کمبود منابع آب استان همدان بویژه شهر همدان داشته است تاکید کرد: بر این اساس، بلافاصله پس از استقرار دولت سیزدهم، با دستور وزیر نیرو، اجرای طرح سال‌ها متوقف مانده آب‌رسانی به شهر همدان به سرعت در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با تامین مالی مورد نیاز، خوشبختانه این طرح با پیشرفت قابل توجهی در مراحل پایانی خود قرار دارد و در هفته‌های آتی مرحله اول آن به بهره برداری خواهد رسید. با بهره برداری از این طرح مهم و راهبردی مشکل آب شهر همدان به صورت اساسی حل خواهد شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: همدان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی