تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

عون: اختلافات سنگینی مانع تشکیل دولت جدید لبنان است

رئیس‌جمهور لبنان از وجود اختلافات سنگین در مسیر تشکیل دولت یکپارچه ملی جدید خبر داد.

کد خبر: ۱۳۵۸۳
۱۲:۱۳ - ۱۰ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - میشل عون، رئیس جمهور لبنان گفت اختلافاتی که مانع تشکیل دولت جدید می‌شوند اختلافات کمی نیستند.

وی همچنین از گفتگو با حزب‌الله درباره موضوع مورد اختلاف میان در طرف خبر داد و اظهار داشت: موانعی که ایجاد شده غیرقابل توجیه است، درخواست اهل سنت تحت حمایت حزب‌الله، موجب تاخیر در تشکیل دولت جدید شده و این تاخیر یک نوع تاکتیک سیاسی است که به استراتژی بزرگ کشور آسیب می‌زند.

وی با بیان اینکه فراکسیون‌ها طبق معیارهای مشخص، نماینده مردم هستند، گفت: اهل سنت تحت حمایت حزب‌الله اشخاص هستند نه فراکسیون.

عون ادامه داد، آنچه که برای لبنانی‌ها مهم است این است که نخست وزیر کشورشان قوی باشد زیرا مسؤولیت بزرگی بر دوش اوست.

سعد حریری، نخست وزیر مکلف لبنان پس از گذشت پنج ماه از انتخابات پارلمانی به دلیل مطالبات احزاب درباره کرسی‌های دولت هنوز نتوانسته دولت جدید را در این کشور تشکیل دهد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد