تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
زلنسکی: آن‌هایی که می‌کشند، تجاوز می‌کنند و به شهر‌های ما با موشک کروز حمله می‌کنند به دنبال صلح نیستند

گوترش: هرگونه آسیب به «نیروگاه زاپوریژیا» مانند خودکشی است

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد گفت که آسیب به «نیروگاه زاپوریژیا» به منزله «خودکشی» خواهد بود و خواستار اعلام نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا به عنوان منطقه‌ای «غیرنظامی» شد.

کد خبر: ۱۳۵۷۶۱
۰۸:۵۴ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۱

گوترش: هرگونه آسیب به «نیروگاه زاپوریژیا» مانند خودکشی است

دیدارنیوز: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل و رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه روز پنجشنبه در جریان سفر به اوکراین نسبت به بروز هرگونه حادثه برای نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا در جریان درگیری‌ها هشدار دادند.

دبیرکل سازمان ملل متحد گفت که آسیب به این نیروگاه به منزله «خودکشی» خواهد بود. آقای اردوغان نیز از احتمال بروز حادثه‌ای که «چرنوبیل جدید» محسوب خواهد شد ابراز نگرانی کرد.

دبیرکل سازمان ملل در بخشی از سخنانش خواستار اعلام نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا به عنوان منطقه‌ای «غیرنظامی» شد. ارتش روسیه کنترل این نیروگاه را در دست دارد. آنتونیو گوترش ضمن ابراز نگرانی «شدید» از وضعیت کنونی در نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا از طرفین درگیر خواست تا در عملیات نظامی خود به دنبال استفاده از این نیروگاه نباشند.

آنتونیو گوترش و رجب طیب اردوغان در جریان سفر به اوکراین در شهر لویو در غرب این کشور با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین دیدار کردند. رئیس‌جمهوری ترکیه در ملاقات با همتای اوکراینی خود بر حمایت آنکارا از این کشور تاکید کرد.

در مقابل رئیس جمهوری اوکراین سفر رجب طیب اردوغان به کشورش را «پیامی قوی در حمایت» از کی‌یف توصیف کرد. ولودیمیر زلنسکی همچنین هرگونه مذاکره صلح با روسیه را در صورت عدم عقب‌نشینی ارتش این کشور از قلمرو اوکراین رد کرد.

ولودیمیر زلنسکی اظهار داشت: «آن‌هایی که می‌کشند، تجاوز می‌کنند و هر روز به شهر‌های ما و غیرنظامیان‌شان با موشک کروز حمله می‌کنند نمی‌توانند به دنبال صلح باشند. آن‌ها ابتدا باید از خاک ما خارج شوند و سپس خواهیم دید چه می‌شود.»

مقامات روسیه و اوکراین طی یک ماه گذشته یکدیگر را به حمله متقابل به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا متهم کرده‌اند. ارتش روسیه ادعای کی‌یف مبنی بر استفاده از «سلاح سنگین» در نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا و مناطق اطراف آن را رد کرده است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها