تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

عادی‌سازی روابط ترکیه و اسرائیل؛ «موضوع فلسطین» فراموش نمی‌شود

اسرائیل روز چهارشنبه اعلام کرد که ترکیه و اسرائیل ضمن عادی‌سازی کامل روابط دوجانبه در نظر دارند تا رابطه دیپلماتیک خود را به سطح سفیر ارتقاء دهند. در این میان، مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه گفته کشورش با وجود عادی‌سازی روابط «موضوع فلسطین» را فراموش نمی‌کند.

کد خبر: ۱۳۵۷۳۵
۱۹:۲۰ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱

عادی‌سازی روابط ترکیه و اسرائیل؛ «موضوع فلسطین» فراموش نمی‌شود

دیدارنیوز: مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه می‌گوید کشورش با وجود عادی‌سازی روابط با اسرائیل «موضوع فلسطین» را فراموش نخواهد کرد.

اسرائیل روز چهارشنبه اعلام کرد که دو کشور ضمن عادی‌سازی کامل روابط دوجانبه در نظر دارند تا رابطه دیپلماتیک خود را به سطح سفیر ارتقاء دهند.

یائیر لاپید، نخست‌وزیر اسرائیل در بیانیه‌ای اظهار داشت: «برقراری مجدد روابط با ترکیه ابزاری مهم برای ثبات منطقه و یک خبر اقتصادی بسیار بااهمیت برای شهروندان اسرائیل محسوب می‌شود.»

در مقابل وزیر خارجه ترکیه گفت: «ما به دفاع از حقوق فلسطینی‌ها، از بیت‌المقدس تا غزه ادامه خواهیم داد.»

مولود چاووش‌اوغلو افزود: «این موضوع اهمیت دارد که پیام‌های ما [به اسرائیل] درباره مساله فلسطین مستقیما از طریق سفیر منتقل شود.»

ترکیه و اسرائیل در سال ۲۰۱۸ به دنبال کشته شدن تظاهرکنندگان فلسطینی در نوار غزه سفرای خود را از پایتخت‌های یکدیگر فراخوانده بودند. نشانه‌هایی از بهبود روابط دو کشور طی ماه‌های گذشته دیده شده بود که نقطه اوج آن سفر پنج ماه پیش اسحاق هرتزوگ، رئیس‌جمهوری اسرائیل به ترکیه بود.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه پیش از این بار‌ها از سیاست‌های اسرائیل در قبال فلسطینی‌ها انتقاد کرده بود. ترکیه روابط نزدیکی با گروه حماس دارد. باریکه غزه تحت کنترل شبه‌نظامیان این گروه است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر