تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

تاریخ انقضای «کرونا» مشخص نیست

حمید سوری، اپیدمیولوژیست با بیان اینکه تاریخ انقضای مشخصی برای بیماری کرونا وجود ندارد، گفت: باید یاد گرفت که در کنار این ویروس، چگونه زندگی کرد.

کد خبر: ۱۳۵۵۵۹
۱۳:۵۳ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۱

تاریخ انقضای «کرونا» مشخص نیست

دیدارنیوز: یک اپیدمیولوژیست گفت: تجربه دنیا از کرونا تجربه جدیدی است و تاریخ انقضای مشخصی هم ندارد.

حمید سوری، اپیدمیولوژیست در مورد احتمال ابتلای مجدد به امیکرون گفت: این ویروس کاملا هوشیارانه و هوشمندانه کار می‌کند و به عنوان بازیگر اصلی جامعه بشری را به دنبال خودش می‌کشاند؛ بطوریکه حجم محدودی از ویروس جامعه جهانی را زمین‌گیر کرده و لذا باید یاد گرفت که در کنار این ویروس، چگونه زندگی کرد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره انتقال ویروس کرونا همچنان فعال است، اظهار کرد: اگر ما شرایط را برای انتقال ویروس و ابتلای بیماری فراهم کنیم قطعا بیمار می‌شویم و این زنجیره انتقال هم شش حلقه دارد مانند وجود عامل بیماری‌زا و تغییرات آن، وجود میزبان حساس (افراد مبتلا به نقص سیستم ایمنی)، امکان انتقال ویروس از فرد مبتلا به فرد سالم.

سوری در مصاحبه با رادیو گفتگو تأکید کرد: در شرایط اپیدمی که یک بیماری در جامعه غالب است هر فرد مبتلا به بیماری با علائم شدید و نزدیک به بیماری غالب، به احتمال قوی همان بیماری را گرفته و بنابراین اول باید فرض را بر کووید ۱۹ گذاشت و در مرحله بعد هم با انجام تست پی سی آر و بررسی سایر علائم بالینی آن را تأیید و یا رد کرد.

این متخصص اپیدمیولوژی با بیان اینکه هوشمندی ویروس برای ما قابل پیش‌بینی نیست گفت: میزان کشندگی ویروس در سویه امیکرون بر خلاف واریانت دلتا پایین آمده و تعداد مرگ و میر به اندازه گذشته نیست، اما هیچ تضمینی هم وجود ندارد که جهش‌های بعدی ویروس مجددا باعث شدت مرگ و میر‌ها نشود.

وی معتقد است که تعداد مرگ و میر و بستری‌ها نباید مبنای تصمیم گیری و قضاوت در حوزه مدیریت اپیدمی باشد و باید اصلاحاتی را در این زمینه انجام داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان