تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بیانیه آمریکا، ژاپن و استرالیا؛ «چین» رزمایش‌های نظامی در تنگه تایوان را متوقف کند

پس از رزمایش‌های نظامی چین در تنگه تایوان که باعث تنش در این منطقه شده است، سه کشور آمریکا، ژاپن و استرالیا در بیانیه‌ای مشترک خواستار توقف فوری اقدامات نظامی چین شدند.

کد خبر: ۱۳۴۹۵۳
۰۹:۵۰ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱

بیانیه مشترک آمریکا، ژاپن و استرالیا؛ «چین» رزمایش‌های نظامی در تنگه تایوان را متوقف کند

دیدارنیوز: وزرای خارجه آمریکا، ژاپن و استرالیا، شلیک موشک‌های بالستیک ارتش چین را محکوم و خواستار توقف رزمایش‌های نظامی چین در منطقه تایوان شدند.

به نقل از اسپوتنیک، وزرای خارجه آمریکا، ژاپن و استرالیا با انتشار بیانیه‌ای مشترک خواستار توقف رزمایش‌های چین در تنگه تایوان شدند.

«آنتونی بلینکن، هایاشی یوشیماسا، و پِنی وونگ»، وزرای خارجه آمریکا، ژاپن و استرالیا در حاشیه نشست اتحادیه کشور‌های شرق آسیا (آسه‌آن) در کامبوج، درباره تحولات اخیر در تایوان پس از سفر جنجالی رئیس مجلس نمایندگان به این منطقه گفتگو کردند.

در بیانیه مشترک این سه کشور آمده است که «شلیک موشک‌های بالستیکِ ارتش آزادی‌خواه خلق چین که ۵ موشک از آن‌ها به منطقه ویژه اقتصادی ژاپن برخورد کرده را محکوم می‌کنیم؛ و از ارتش چین می‌خواهیم که فوراً رزمایش‌های نظامی را متوقف کند.

در بخشی دیگری از این بیانیه ادعا شده است: هیچ نوع تغییری در رابطه با سیاست «چینِ واحد» وجود نداشته و این سیاست پایه اصلی و عملی مواضع آمریکا، ژاپن و استرالیا درباره تایوان است.

رزمایش بزرگ و ۴ روزه ارتش چین روز پنج‌شنبه و در واکنش به سفر جنجالی و تنش‌زای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، در شش نقطه در آب‌های اطراف تایوان آغاز شده است.

«نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا علی‌رغم اعتراض‌ها و هشدار‌های مقامات چین شامگاه سه‌شنبه گذشته وارد جزیره تایوان شد که به گفته مقامات چین، سفر او ناقض سیاست «چین واحد» است. پلوسی، اولین رئیس مجلس نمایندگان آمریکاست که در ۲۵ سال گذشته به تایوان سفر می‌کند.

دولت چین ضمن اعمال برخی تحریم‌ها علیه تایوان و رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد در پاسخ به سفر نانسی پلوسی به تایوان، پکن گفتگو‌ها با آمریکا در شماری از حوزه‌ها از جمله گفتگو‌های سطح بالای نظامی و گفتگو‌ها درباره تغییرات آب‌وهوایی را متوقف می‌کند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر