تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

ارسال خوراک دام تولیدی نیشکر به ۲۸ استان کشور

کارخانه خوراک دام شعیبیه یکی از چند صنعتِ پایین دستی توسعه نیشکر است که در حلقه پایانی این گیاهِ جادویی قرار دارد. در این کارخانه از بقایای نیشکر (پیت) به همراه چند افزودنی مثل ملاس، ویناس، خوراکی دام تهیه می‌شود.

کد خبر: ۱۳۴۹۵۲
۰۹:۳۵ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱

دیدار نیوز: خوراک دام، چندگانه اشتغال، درآمدزایی و حفظ محیط‌زیست را در منطقه ایجاد کرده و نقش مهمی در حفظ مراتع و منابع طبیعی پیرامون داشته و مانع نابودی آن شده است.

صادرات خوراک دام به کشور‌های حوزه خلیج فارس

این محصول علاوه بر توزیع در ۲۸ استان کشور، به کشور‌های حوزه خلیج فارس نیز ارسال می‌شود.

مدیر کارخانه خوراک دام شعیبیه به برنامه‌ریزی برای افزایش صادرات خوراک دام اشاره کرد و گفت: کشور قطر از جمله مشتری‌های خوراک دام تولیدی این کارخانه است و بزودی این محصول به عراق نیز صادر می‌شود.

ایران یک کشور خشک و نیمه خشک با بارش‌های آسمانی بسیار اندک و منابع آبی بسیار محدود است، در نتیجه تولید علوفه مورد نیاز دام‌ها همیشه با مشکلاتی روبرو بوده است، اما تولید خوراک دام با استفاده از بقایای نیشکر، این معضل را می‌تواند تا حدودی برطرف نماید.

به گفته علی باقری مدیر کارخانه خوراک دام شعیبیه، استفاده از بقایای نیشکر در تولید خوراک دام، علاوه بر مزایای اقتصادی و زیست محیطی، سبب صرفه‌جویی ارزی برای کشور می‌شود.

وی افزود: شرکت تولید خوراک دام شعیبیه از هدر رفت و از بین رفتن بقایای نیشکر جلوگیری کرده و آن را تبدیل به یک ماده با ارزش افزوده بالا تبدیل کرده است.

جبران کاهش نهاده‌های دامی با تولید خوراک دام

بنابر این گزارش، خوراک دام تولیدی این کارخانه، ۴۰ درصد جیره و سهمیه غذایی دام‌ها را می‌تواند تامین کند که در این صورت از چرای بی رویه دام‌ها و از بین رفتن مراتع جلوگیری می‌شود.

از جمله گام‌های این شرکت، ایجاد دامپروری هزار رأسی است که در راستای استفاده از ظرفیت و پتانسیل موجود در صنعت توسعه نیشکر و تامین گوشت قرمز مورد نیاز استان احداث شده و با توجه به سهولت دسترسی و قیمت مناسب خوراک دام، خوزستان این قابلیت را داراست که با افزایش تولید خوراک دام و ایجاد دامداری‌های صنعتی، به قطب تولید فرآورده‌های دامی کشور تبدیل شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير