تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

۹۵ جسد سیل‌ها به پزشکی قانونی ارجاع شد

جانشین مدیریت بحران سازمان پزشکی قانونی از ارجاع ۹۵ پیکر در سیلاب‌های اخیر به پزشکی قانونی خبر داد و گفت: بیشترین تعداد پیکر‌های ارجاعی با ۴۰ فوتی مربوط به استان تهران بوده است.

کد خبر: ۱۳۴۸۶۰
۱۳:۲۶ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۱

۹۵ جسد سیل‌ها به پزشکی قانونی ارجاع شد

دیدارنیوز: رضا حاج منوچهری با اشاره به وقوع سیلاب‌های اخیر در برخی استان‌های کشور گفت: در پی وقوع سیل در برخی استان‌ها، تا این لحظه ۹۵ پیکر به مراکز پزشکی قانونی استان‌های درگیر ارجاع شده که کار شناسایی و تعیین هویت آنان در حال انجام است.

وی با بیان اینکه این آمار مربوط به فاصله زمانی چهارم تا دوازدهم مرداد ماه سال جاری است، ادامه داد: از ۹۵ پیکر ارجاعی قربانیان سیل به پزشکی قانونی ۵۱ نفر مرد و ۴۴ نفر زن بودند. همچنین بیشترین تعداد پیکر‌های ارجاعی با ۴۰ فوتی مربوط به استان تهران بوده است.

به گفته حاج منوچهری در سیلاب‌های روز‌های اخیر استان‌های تهران، خراسان رضوی، یزد، مازندران، کرمان، لرستان، سیستان و بلوچستان، مرکزی، آذربایجان شرقی، خوزستان، فارس، چهار محال و بختیاری و سمنان درگیر بوده‌اند.

معاینه و تعیین هویت قربانیان حوادث جمعی رایگان است
وی همچنین افزود: بر اساس سیاست‌های رییس سازمان مبنی بر تکریم ارباب رجوع و ارائه خدمات مناسب به مردم و با هدف کاهش آلام داغدیدگان در حوادث جمعی، قربانیان و متوفیان حوادث دسته جمعی به صورت رایگان معاینه و تعیین هویت می‌شوند.

او با تأکید بر اینکه در حوادث دسته جمعی کلیه مراحل معاینه و آزمایشات DNA مربوط به آنان به صورت رایگان ارائه می‌شود، تصریح کرد: در حوادث دسته جمعی همچون سیل، زلزله و؛ که با تعداد بالای تلفات همراه است علاوه بر خانواده و افراد آسیب دیده در این حوادث، کل جامعه نیز متألم و مغموم هستند بنابراین سازمان پزشکی قانونی تلاش می‌کند با ارائه خدمات رایگان در شناسایی متوفیان سهمی در کاهش آلام اجتماعی ایفا کند.

بر اساس اعلام روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی، حاج منوچهری با اشاره به تلاش همکاران پزشکی قانونی در ارائه خدمات مناسب به مراجعین خاطرنشان کرد: در هنگام بروز حوادث دسته جمعی، سازمان پزشکی قانونی کشور به پشتوانه حضور همکاران متعهد و تلاشگر، کار شناسایی و تعیین هویت پیکر‌ها را با نهایت دقت و در کوتاهترین زمان ممکن انجام می‌دهد و تیم‌های بحران در ساعات اولیه پس از وقوع حادثه برای ساماندهی و شناسایی به موقع اجساد در محل وقوع حادثه حضور می‌یابند.

جانشین مدیریت بحران سازمان پزشکی قانونی همچنین به عملکرد موفق پزشکی قانونی در حوادث دسته جمعی سال‌های اخیر اشاره کرد و افزود: در این حوادث تیم‌های تخصصی سازمان به صورت شبانه روزی و با به کارگیری کلیه امکانات کار تعیین هویت را به انجام رساندند همچنان‌که در حوادثی همچون منا، قطار سمنان، پلاسکو، کشتی سانچی و ... بدون اتلاف وقت و در نهایت دقت، پیکر‌های عزیزان درگذشته را شناسایی و تعیین هویت کردند.

برچسب ها: جسد سیل در ایران
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی