تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

رفع نیاز داخل به تجهیزات هایتک پتروشیمی

معاون پشتیبانی پتروشیمی شهید تندگویان گفت: صنعت پتروشیمی در استفاده از خدمات دانش بنیان‌ها در کشور پیشتاز است و اکنون با بیش از ۲۰ شرکت دانش بنیان همکاری می‌شود.

کد خبر: ۱۳۴۸۰۴
۱۹:۲۳ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱

رفع نیاز داخل به تجهیزات هایتک پتروشیمی

 

دیدارنیوز: به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان؛ روح الله نصیری افزود: به علت تحریم کشور‌های غربی قادر به تأمین برخی قطعات حساس و هایتک از خارج از کشور نبودیم، اما به لطف شرکت‌های دانش بنیان و داخلی سازی توانستیم، نیاز‌های صنعت پتروشیمی را تامین کنیم.

 

معاون پشتیبانی پتروشیمی شهید تندگویان گفت: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری به نام «تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» کمیته ساخت داخل در پتروشیمی شهید تندگویان در همان روز‌های ابتدایی سال تشکیل شد.

وی افزود: بر این اساس، با رایزنی‌های انجام شده شرکت‌هایی که کار ساخت داخل انجام می‌دهند در سراسر کشور از جمله استان خوزستان شناسایی شدند.

 نصیری گفت: پتروشیمی شهید تندگویان با عقد قرارداد با این شرکت‌ها اقدام به سفارش و دریافت قطعاتی مانند قطعات اینتروال تاور، انواع مکانیکال سیل، گیربکس‌های صنعتی و... کرد که به علت تحریم‌های ظالمانه از سوی کشور‌های غربی در سال‌های اخیر قادر به تامین از خارج از کشور نبود.
معاون پشتیبانی پتروشیمی شهید تندگویان ادامه داد: این پتروشیمی در سال گذشته بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد ریال از تجهیزات خود را داخلی‌سازی کرده است که حدود ۹ هزار میلیارد ریال این قرارداد‌ها در سال گذشته نهایی و بقیه آن‌ها امسال تکمیل خواهند شد.

وی تصریح کرد: پتروشیمی شهید تندگویان توانست با پیشتازی در حمایت از تولید ملی، ضمن جلوگیری از خروج ارز از کشور، زمینه اشتغالزایی را برای متخصصان جوان کشور نیز فراهم کند.
معاون پشتیبانی پتروشیمی شهید تندگویان گفت: در بیش از چهار ماه امسال، دو هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال قرارداد ساخت داخل منعقد و نهایی شده، همچنین دو هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال طرح ساخت داخل نیز در حال پیگیری است.

 نصیری افزود: در سال گذشته در مجموع حدود ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال قرارداد ساخت داخل منعقد شده بود که امسال این آمار نشان از افزایش حجم فعالیت‌های ساخت داخل را دارد.

وی با بیان اینکه در این میان از خدمات بیش از ۱۰۰ شرکت سازنده داخلی استفاده شده است افزود: بیش از ۳۰ شرکت سازنده درون استانی، از منابع ساخت داخل این پتروشیمی محسوب می‌شوند.

این فعال صنعت پتروشیمی گفت: از ظرفیت ۲۰ شرکت دانش بنیان در راستای تحقق موارد پیش گفته استفاده شده و همایشی با محوریت این پتروشیمی در سال گذشته با شرکت‌های دانش بنیان برگزار و از ظرفیت‌های موجود استفاده شده و این روند با رشد چشمگیر ادامه دارد.

برچسب ها: شگویا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی