تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

محور امام‌زاده داوود همچنان مسدود است

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی اعلام کرد محور‌های تهران-امامزاده داوود، سی‌سخت-پادنا، سوران-هیدوج و جالق-کله گان مسدود هستند.

کد خبر: ۱۳۴۶۰۲
۱۱:۰۲ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۱

محور امام‌زاده داوود همچنان مسدود است

دیدارنیوز: رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی از انسداد ۱۱ محور مواصلاتی خبر داد.

سرهنگ احمد شیرانی، درباره آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور گفت: بر اساس آخرین بررسی‌های صورت گرفته درحال حاضر تردد در آزادراه قزوین-کرج حدفاصل استاندارد تا پل فردیس و محور شهریار-تهران حدفاصل میدان معادن تا شهرقدس پرحجم، اما در حال حرکت و روان گزارش شده است. وضعیت تردد در سایر محور‌های کشور نیز روان گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی با اشاره به انسداد برخی محور‌های مواصلاتی اظهارکرد: با توجه به آخرین گزارش‌ها محور‌های شریانی ریگان-ایرانشهر، شهربابک-انار و بافت-سیرجان هستند. همچنین محور بندر خمیر-بندرلنگه در محدوده روستای کنخ تا اطلاع بعدی مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین بندرخمیر - دژگان - بندرلنگه می‌شود. محور انار - مهریز تا اطلاع بعدی مسدود بوده و تردد جایگزین آن از مسیر جایگزین مهریز - هرات - شهربابک انجام خواهد شد. محور اهرم - فراشبند نیز تا اطلاع بعدی مسدود بوده و هموطنان باید تردد از مسیر جایگزین اهرم - برازجان - کلمه - بوشکان - فراشبند تردد کنند. محور لاسم-ارجمند نیز دارای انسداد فصلی است.

شیرانی درباره انسداد برخی محور‌های مواصلاتی غیر شریانی نیز گفت: محور‌های تهران-امامزاده داوود، سی‌سخت-پادنا، سوران-هیدوج و جالق-کله گان نیز مسدود هستند.

وی با اعلام شماره تلفن ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست که قبل از شروع حرکت از طریق تماس با این شماره از وضعیت جوی و ترافیکی معابر باخبر شوند و با توجه به آن مناسب‌ترین زمان و مسیر برای انجام سفر را انتخاب کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر