تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

گفتگوی بایدن و پینگ؛ هشدار درباره «بازی با آتش»

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین بیش از دو ساعت تلفنی درباره آینده روابط دو کشور گفتگو کردند. شی در این گفتگو به آمریکا درباره تایوان هشدار داد و آن را «بازی با آتش» توصیف کرد.

کد خبر: ۱۳۴۴۵۳
۰۸:۳۵ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۱

گفتگوی بایدن و پینگ؛ هشدار درباره «بازی با آتش»

دیدارنیوز: جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین بیش از دو ساعت تلفنی درباره آینده روابط دو کشور گفتگو کردند. این پنجمین گفت‌وگوی بایدن با شی جین پینگ از زمان حضور در کاخ سفید است.

این گفتگو در حالی رخ داد که بایدن به‌دنبال یافتن راه‌های جدیدی برای همکاری با این قدرت در حال رشد جهانی و همچنین راهبرد‌هایی برای مهار نفوذ چین در سراسر جهان است.

رهبران دو کشور درباره شماری از مسائل جهانی مانند رکود اقتصادی پیش روی جهان، تاثیرات تهاجم روسیه و ادامه همه‌گیری کووید بحث و تبادل نظر کردند.

شی در این گفتگو به آمریکا درباره تایوان هشدار داد و آن را «بازی با آتش» توصیف کرد.

از سوی دیگر طبق گزارش کاخ سفید بایدن در این گفتگو تاکید کرده که سیاست ایالات متحده در قبال تایوان تغییر نکرده است و آمریکا به شدت با تلاش‌های یک جانبه برای تغییر وضعیت موجود یا تضعیف صلح و ثبات در این جزیره مخالف است.

نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا قصد دارد به زودی به تایوان سفر کند. اگر این سفر محقق شود وی بالاترین مقام آمریکایی از سال ۱۹۹۷ خواهد بود که به این جزیره سفر می‌کند. نوت گینگریچ جمهوری‌خواه در سال ۱۹۹۷ زمانی که رئیس مجلس نمایندگان آمریکا بود به تایوان رفت.

با این حال جو بایدن هفته گذشته در پاسخ به سوالی درباره سفر احتمالی نانسی پلوسی به تایوان گفت: «ارتش آمریکا فکر می‌کند که این ایده خوبی نیست.»

طبق نوشته رسانه‌های دولتی چین، شی امروز به بایدن گفته است که ایالات متحده باید از «اصل چین واحد» تبعیت کند. وی تاکید کرد که چین قاطعانه با استقلال تایوان و دخالت نیرو‌های خارجی مخالف است.

طبق این گزارش، رئیس جمهوری چین به همتای آمریکا خود گفته است: «کسانی که با آتش بازی می‌کنند تنها می‌سوزند. امیدواریم طرف آمریکایی در این مورد شفافیت داشته باشد و به اصل چین واحد احترام بگذارد.»

یک مقام دولتی آمریکا: بایدن و شی در حال بررسی ملاقات حضوری هستند
یک مقام ارشد دولت بایدن نیز درباره جزییات این گفتگو گفت که بایدن و شی در حال بررسی ملاقات حضوری هستند.

طبق گزارش آسوشیتدپرس این مقام که نامش عنوان نشده است گفت که بایدن این تماس تلفنی را از اتاق معروف بیضی انجام داد و دستیاران ارشدش از جمله آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه به او پیوستند.

ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین در اوایل این هفته به خبرنگاران گفته بود که اگر ایالات متحده بر ادامه مسیر خود پافشاری کند قطعا با واکنش‌های قاطعانه روبرو می‌شود و تمام عواقب ناشی از آن بر عهده آمریکا خواهد بود.»

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز چهارشنبه در نشستی در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «رئیس جمهور می‌خواهد مطمئن شود که خطوط ارتباطی با آقای شی همچنان باز است، چرا که آن‌ها به این موضوع نیاز دارند.»

وی تاکید کرد مسائلی وجود دارد که آمریکا می‌تواند در مورد آن‌ها با چین همکاری کند و مسائلی نیز وجود دارد که آشکارا باعث تنش می‌شود.

بایدن و شی آخرین بار در ماه مارس گذشته و چندین روز پس از حمله روسیه به اوکراین صحبت کرده بودند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها