تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

کرملین: اقدامات فنلاند علیه گردشگران روس تبعاتی دارد

کرملین اعلام کرد که اگر فنلاند با توجیه حمله روسیه به اوکراین مانعی بر سر راه گردشگران روسی شود، مقابله به مثل می‌کند.

کد خبر: ۱۳۴۴۰۳
۱۴:۳۴ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱

کرملین اقدامات فنلاند علیه گردشگران روس تبعاتی دارد

دیدارنیوز ـ به نقل از خبرگزاری رویترز، مسکو می‌گوید که اگر فنلاند از پذیرش ورود شهروندان روس امتناع کند، این کار تبعات بسیار منفی خواهد داشت.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت: البته که روسیه واکنش بسیار منفی خواهد داشت. تمام این اقدامات علیه شهروندان روسیه مستلزم اقدامات و پاسخ متقابل است. این باید قابل درک و انتظار باشد.

روز دوشنبه بررسی آژانس خبری فنلاندی STT مشخص کرد که حمایت قوی از تمامی بخش‌های پارلمان این کشور در توقف صدور روادید برای گردشگران روسی پس از حمله ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ روسیه به اوکراین وجود دارد.

نخست وزیر موقت فنلاند نیز می‌گوید که با تشدید محدودیت صدور ویزا برای توریست‌های روسی موافق است.

رئیس گروه "از فنلاند بازدید کنید" نیز همین ماه گذشته میلادی گفته بود که توریست‌های روسی ۱۹ درصد از تمام گردشگران را تشکیل می‌دهند.

وی افزود، نگرانی از این مساله وجود دارد که فنلاند ممکن است ۶۰۰ میلیون یورو به صورت سالانه در نتیجه کاهش تعداد گردشگران روسی از دست بدهد و متحمل ضرر شود.

پنجم ژوئیه سال جاری میلادی، ۳۰ متحد ناتو پروتکل الحاق سوئد و فنلاند را برای پیوستن این دو کشور به ائتلاف مذکور امضا کردند.

پروتکل مذکور به این معناست که هلسینکی و استکهلم می‌توانند در نشست‌های ناتو حضور یابند و دسترسی بیشتر به اطلاعات داشته باشند، اما این مساله فعال شدن بند دفاعی را تضمین نمی‌کند، یعنی اینکه تا وقتی که عضویت این دو کشور در ناتو در مجالس تمام کشور‌های عضو تایید نشود، در صورت حمله به یک عضو، بقیه اعضا وارد عمل نمی‌شوند و این روند شاید تا یک سال طول بکشد.

مسکو بار‌ها نسبت به این مساله به این دو کشور هشدار داده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: گردشگری روسیه
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر