تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

هواشناسی ایران؛ از بارش باران تا خیزش گرد و خاک

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ازب ارش باران در نقاط مختلف کشور و خیزش گرد و خاک در شرق و شمال شرق ایران خبر داد.

کد خبر: ۱۳۴۳۸۴
۱۱:۴۹ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ از بارش باران تا خیزش گرد و خاک

دیدارنیوز: صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی ۲۴ ساعت آینده در اردبیل، گیلان، مازندران، مناطقی از دامنه‌های جنوبی البرز واقع در زنجان، قزوین، البرز و تهران بارش پراکنده گاهی وزش باد شدید و رعدوبرق رخ می‌دهد و همچنین بارش در استان‌های کرمان، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داشت.

وی افزود: پنجشنبه (۶ مردادماه) بارش علاوه بر اردبیل، سواحل دریای خزر، جنوب شرق و جنوب به برخی مناطق مرکزی کشور و دامنه‌های زاگرس مرکزی نیز گسترش می‌یابد. جمعه (۷ مردادماه) ابرناکی و بارش در اغلب مناطق کشور به‌جز مناطقی از غرب و شرق کشور ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: شنبه (۸ مردادماه) رگبار پراکنده در نوار شمالی به‌ویژه در ارتفاعات البرز مرکزی رخ می‌دهد همچنین در جنوب سیستان وبلوچستان، کرمان، شمال هرمزگان، فارس، بوشهر، کهگیلویه وبویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب خوزستان بارش با شدت کمتری نسبت به روز‌های قبل ادامه خواهد داشت.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا یکشنبه (۹ مردادماه) رگبار پراکنده در سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی، هرمزگان، فارس، کهگیلویه وبویراحمد و چهارمحال و بختیاری رخ خواهد داد.

ضیاییان در ادامه اظهارکرد: طی سه روز آینده در شمال شرق و شرق کشور و برخی نقاط استان‌های سمنان، تهران، البرز، قم، قزوین، مرکزی و شمال اصفهان وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود که موجب کاهش کیفیت هوا و دید افقی در این مناطق خواهد شد. از روز جمعه وزش باد در شمال شرق و شرق کشور افزایش می‌یابد.

وی افزود:دریای عمان تنگه هرمز و خلیج فارس تا جمعه و پنجشنبه و جمعه دریای خزر مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۶ مردادماه) غبارصبحگاهی و از بعد از ظهر نیمه‌ابری و گاهی رگبار باران و وزش باد با احتمال رعد و برق با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۷ مردادماه) نیمه‌ابری و به‌تدریج ابری و رگبار و رعد و برق و وزش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۵و ۶ مرداد ماه) اهواز با دمای ۴۷ و۴۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۳ و ۱۲ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر