تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
نائب رییس اتاق مشترک ایران و عراق عنوان کرد

تلاش برای احیای تجارت پررونق با کشور عراق

نائب رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق گفت: اتاق بازرگانی اهواز برای احیای تجارت پر رونق با کشور عراق برنامه‌ریزی‌های بسیار خوبی انجام داده است تا بتوانیم شاهد ارتقای مبادلات تجاری با این کشور باشیم زیرا این مساله یکی از مطالبات جدی بخش خصوصی است.

کد خبر: ۱۳۴۳۷۳
۱۰:۴۲ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱

تلاش برای احیای تجارت پررونق با کشور عراق

دیدارنیوز_خوزستان: شهلا عموری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: افزایش حجم مبادلات تجاری با کشورهای همسایه به ویژه عراق نیازمند تسهیل فرآیندهای تجاری است و در این زمینه باید روش‌های جدیدی را در دیپلماسی اقتصادی به کار بگیریم.
وی با اشاره به سفر یک هیات بلندپایه تجاری عراقی به خوزستان افزود: اتاق بازرگانی اهواز برای احیای تجارت پر رونق با کشور عراق برنامه‌ریزی‌های بسیار خوبی انجام داده است تا بتوانیم شاهد ارتقای مبادلات تجاری با این کشور باشیم زیرا این مساله یکی از مطالبات جدی بخش خصوصی است.
افزایش مبادلات نیازمند دیپلماسی جدید است
رییس اتاق بازرگانی اهواز گفت: برای اینکه بتوانیم چشم انداز تجاری ایران و عراق که رونق صادرات محصولات ایرانی به این کشور است را محقق کنیم باید نوع جدیدی از دیپلماسی اقتصادی را با این کشور دنبال کنیم.
عموری ادامه داد: اتاق بازرگانی اهواز با دعوت از هیات‌های تجاری عراقی به کشور به دنبال معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان برای سرمایه‌گذاری و صادرات است و در این زمینه از ابتدای امسال، سه هیات بلندپایه تجاری عراقی در کشورمان حضور پیدا کردند.
وی افزود: باید روش‌های جدیدی را در دیپلماسی اقتصادی به کار بگیریم تا بتوانیم حجم مبادلات تجاری با کشورهای همسایه به ویژه عراق را افزایش دهیم. با توجه به برخورداری خوزستان از مرزهای زمینی و همچنین صنایع مختلف، این استان می‌تواند به یک هاب برای تکمیل زنجیره ارزش صادراتی محصولات دیگر استان‌های کشور تبدیل شود.
عموری ادامه داد: شناخت فعالان بخش خصوصی کشور عراق از توانمندی‌های صنعتی و اقتصادی کشور، چشم اندازی است که می‌تواند تحقق اهداف صادراتی ایران را رقم بزند. در این زمینه باید تعامل و همکاری بین بخشی ساختارمندی بین اتاق‌های بازرگانی و دستگاه‌های متولی حوزه صادرات ایجاد شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر