تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

حمله ارتش اشغالگر «روسیه» به مناطق جنوبی اوکراین

مقامات اوکراینی روز سه‌شنبه از بمباران گسترده مناطق جنوبی این کشور به ویژه چند روستای ساحلی در نزدیکی اودسا و نیز بندر میکولائیف توسط ارتش اشغالگر روسیه خبر دادند.

کد خبر: ۱۳۴۳۴۹
۱۹:۱۴ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱

حمله ارتش اشغالگر «روسیه» به مناطق جنوبی اوکراین

دیدارنیوز: ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین با انتشار ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی از منازل مسکونی ویران شده در زاتوکا، یک تفرجگاه ساحلی دریای سیاه در نزدیکی اودسا نوشت: «صبح است. یک روستای معمولی در زاتوکا. مردم در حال استراحت و زندگی بودند. هیچ پایگاه یا نیروی نظامی در اینجا نبود. تروریست‌های روس فقط قصد شلیک داشتند.»

این دور از حملات روسیه در حالی با شدتی بیش از گذشته انجام شده است که مسکو و کرملین هفته گذشته تحت میانجی‌گیری ترکیه و سازمان ملل توافقنامه‌ای برای رفع موانع موجود بر سر صادرات غلات اوکراین از طریق سه بندر واقع در منطقه اودسا امضا کرده بودند.

فرماندهی ارتش اوکراین در جبهه جنوب نیز روز سه‌شنبه حملات موشکی گسترده ارتش روسیه به مناطق جنوبی این کشور با استفاده از هواپیما‌هایی که از سمت دریای سیاه عملیات خود را آغاز کرده بودند را مورد تایید قرار داد.

در بیانیه ارتش آمده است که بنا به اطلاعات اولیه ساختمان‌های مسکونی در روستا‌ها و شهرک‌های ساحلی نزدیک به بنادر اودسا و میکولائیف هدف حملات گسترده قرار گرفته است.

ارتش اوکراین همچنین ضمن اشاره به اینکه حملات روز سه‌شنبه تلفاتی به همراه نداشته یادآور شده که زیرساخت‌های بندر میکولائیف از جمله اهداف این حملات بوده است.

فرماندار منطقه میکولائیف ویتالی با انتشار تصاویری ویدئویی از انفجار‌های متعدد و دود سیاه ناشی از حملات گسترده ارتش روسیه در تلگرام نوشت: «بر اساس اطلاعات اولیه، یک تأسیسات زیرساختی حیاتی و یک شرکت خودروسازی در این حملات که تلفات جانی نداشته مورد اصابت قرار گرفته است.»

به گفته همین منبع، مناطق حومه شهر و تاسیسات زیربنایی بندر میکولائیف نیز در این دور از حملات هدف قرار گرفته است.

ادامه حملات در جبهه شرق
از سوی دیگر مسئولان و فرماندهان نظامی در شرق اوکراین اعلام کردند که طی حملات بیست و چهار ساعت گذشته ارتش روسیه دست کم سه غیرنظامی در منطقه دونتسک جان خود را از دست دادند.

فرماندار دونتسک در مصاحبه با تلویزیون ملی اوکراین گفت: «تقریبا هیچ منطقه‌ای در دونتسک از حملات ارتش روسیه در امان نمانده و مناطق تورتسک، آودیئیفکا، ماریینکا و کراسنوهوریفکا طی شبانه روز دوشنبه تا سه شنبه هدف حملات نظامیان روس قرار گرفتند.»

به گفته سرهی هایدایی، فرماندار نظامی منطقه لوهانسک که تقریباً به طور کامل توسط روس‌ها اشغال شده، نیرو‌های اوکراینی چهار حمله روسیه را طی ۲۴ ساعت گذشته دفع کرده‌اند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی