تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

حمله ارتش اشغالگر «روسیه» به مناطق جنوبی اوکراین

مقامات اوکراینی روز سه‌شنبه از بمباران گسترده مناطق جنوبی این کشور به ویژه چند روستای ساحلی در نزدیکی اودسا و نیز بندر میکولائیف توسط ارتش اشغالگر روسیه خبر دادند.

کد خبر: ۱۳۴۳۴۹
۱۹:۱۴ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱

حمله ارتش اشغالگر «روسیه» به مناطق جنوبی اوکراین

دیدارنیوز: ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین با انتشار ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی از منازل مسکونی ویران شده در زاتوکا، یک تفرجگاه ساحلی دریای سیاه در نزدیکی اودسا نوشت: «صبح است. یک روستای معمولی در زاتوکا. مردم در حال استراحت و زندگی بودند. هیچ پایگاه یا نیروی نظامی در اینجا نبود. تروریست‌های روس فقط قصد شلیک داشتند.»

این دور از حملات روسیه در حالی با شدتی بیش از گذشته انجام شده است که مسکو و کرملین هفته گذشته تحت میانجی‌گیری ترکیه و سازمان ملل توافقنامه‌ای برای رفع موانع موجود بر سر صادرات غلات اوکراین از طریق سه بندر واقع در منطقه اودسا امضا کرده بودند.

فرماندهی ارتش اوکراین در جبهه جنوب نیز روز سه‌شنبه حملات موشکی گسترده ارتش روسیه به مناطق جنوبی این کشور با استفاده از هواپیما‌هایی که از سمت دریای سیاه عملیات خود را آغاز کرده بودند را مورد تایید قرار داد.

در بیانیه ارتش آمده است که بنا به اطلاعات اولیه ساختمان‌های مسکونی در روستا‌ها و شهرک‌های ساحلی نزدیک به بنادر اودسا و میکولائیف هدف حملات گسترده قرار گرفته است.

ارتش اوکراین همچنین ضمن اشاره به اینکه حملات روز سه‌شنبه تلفاتی به همراه نداشته یادآور شده که زیرساخت‌های بندر میکولائیف از جمله اهداف این حملات بوده است.

فرماندار منطقه میکولائیف ویتالی با انتشار تصاویری ویدئویی از انفجار‌های متعدد و دود سیاه ناشی از حملات گسترده ارتش روسیه در تلگرام نوشت: «بر اساس اطلاعات اولیه، یک تأسیسات زیرساختی حیاتی و یک شرکت خودروسازی در این حملات که تلفات جانی نداشته مورد اصابت قرار گرفته است.»

به گفته همین منبع، مناطق حومه شهر و تاسیسات زیربنایی بندر میکولائیف نیز در این دور از حملات هدف قرار گرفته است.

ادامه حملات در جبهه شرق
از سوی دیگر مسئولان و فرماندهان نظامی در شرق اوکراین اعلام کردند که طی حملات بیست و چهار ساعت گذشته ارتش روسیه دست کم سه غیرنظامی در منطقه دونتسک جان خود را از دست دادند.

فرماندار دونتسک در مصاحبه با تلویزیون ملی اوکراین گفت: «تقریبا هیچ منطقه‌ای در دونتسک از حملات ارتش روسیه در امان نمانده و مناطق تورتسک، آودیئیفکا، ماریینکا و کراسنوهوریفکا طی شبانه روز دوشنبه تا سه شنبه هدف حملات نظامیان روس قرار گرفتند.»

به گفته سرهی هایدایی، فرماندار نظامی منطقه لوهانسک که تقریباً به طور کامل توسط روس‌ها اشغال شده، نیرو‌های اوکراینی چهار حمله روسیه را طی ۲۴ ساعت گذشته دفع کرده‌اند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی