تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

عوارض دیگر «کرونا» چیست؟

بر اساس تحقیقات جدید، افراد مبتلا به کرونای طولانی طیف وسیع تری از علائم از جمله ریزش مو و همچنین احساس خستگی، مشکلات تنفسی و مه مغزی را نسبت به آنچه پیش از این تصور می‌شد، تجربه می‌کنند.

کد خبر: ۱۳۴۳۰۷
۱۱:۵۵ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱

عوارض دیگر «کرونا» چیست؟

دیدارنیوز: کارشناسان در یک مطالعه جدید که نتایج آن در مجله Nature Medicine منتشر شد به برخی دیگر از پیامد‌های کووید طولانی پی بردند.

نتایج این مطالعه نشان داد: کووید طولانی ممکن است باعث ریزش مو، کاهش میل جنسی و همچنین مه‌مغزی شود.

بر اساس تحقیقات جدید افراد مبتلا به کووید طولانی طیف وسیع تری از علائم از جمله ریزش مو و همچنین احساس خستگی، مشکلات تنفسی و مه مغزی را نسبت به آنچه پیش از این تصور می‌شد، تجربه می‌کنند.

نتایج این بررسی حاکی از آن است: ۱۲ هفته پس از عفونت اولیه بیمارانی که سابقه ابتلا به کروناویروس را داشته‌اند در مقایسه با افرادی که سابقه ابتلا به کووید-۱۹ را نداشته‌اند، بیشتر احتمال داشت ۶۲ علامت را گزارش کنند.

همچنین در این بررسی به گروه‌های جمعیتی و الگو‌های رفتاری که به نظر نشان می‌دهد چه افرادی در معرض افزایش خطر ابتلا به کووید طولانی هستند از جمله زنان، جوانان، سیاه‌پوستان و سایر گروه‌های قومی اشاره شده است.

علاوه بر این، افراد دارای پیشینه اجتماعی-اقتصادی ضعیف، مصرف کنندگان سیگار، افراد دارای اضافه وزن یا چاق و همچنین افرادی که دارای طیف وسیعی از بیماری‌های زمینه‌ای بودند بیشتر با تداوم عوارض کووید طولانی مواجه بودند.

در این مطالعه متخصصان انگلیسی پرونده سلامت ۲.۴ میلیون نفر را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. داده‌ها در فاصله ژانویه ۲۰۲۰ و آوریل ۲۰۲۱ از ۴۸۶ هزار و ۱۴۹ نفر با سابقه قبلی کووید-۱۹ و ۱.۹ میلیون نفر بدون نشانه‌ای از بیماری جمع آوری شد.

با بررسی بیمارانی که نیاز به بستری در بیمارستان پیدا نکردند، متخصصان الگو‌هایی از علائم کووید طولانی را یافتند که در گروه علائم تنفسی، سلامت روان و مشکلات شناختی قرار داشتند و سپس طیف وسیع‌تری از علائم را مشاهده کردند که توسط بیمار گزارش شد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، متخصصان دریافتند: شایع‌ترین علائم شامل از دست دادن حس بویایی، تنگی نفس، درد قفسه سینه و تب است. علائم دیگر شامل فراموشی، آپراکسی (ناتوانی در مهارت‌های حرکتی)، بی اختیاری روده، کاهش میل جنسی، توهم و ورم اندام بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی