تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
کارشناس مسایل بین‌الملل مطرح کرد

«برجام» و مرگی که اعلام نمی‌شود

امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسایل بین‌الملل گفت: حتی اگر مذاکرات احیای برجام به نتیجه‌ای هم نرسد باز هم کسی حاضر نیست پایان برجام را اعلام کند چرا که مرگ برجام یعنی باید برنامه "ب" داشته باشند و معتقدم هیچ یک از طرف‌ها این برنامه را ندارند.

کد خبر: ۱۳۴۲۸۵
۰۸:۰۳ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱

«برجام» و مرگی که اعلام نمی‌شود

دیدارنیوز: یک کارشناس مسایل بین‌الملل گفت: معتقدم هیچ یک از طرف‌ها، حاضر به اعلام پایان برجام یا بی‌نتیجه بودن مذاکرات نیستند چرا که هیچ کس برنامه‌ای برای بعد از آن ندارند.

امیرعلی ابوالفتح، با اشاره به تشدید فشار آمریکا و کشور‌های اروپایی برای اتخاذ تصمیم از سوی ایران در بحث برجام اظهار کرد: تصور نمی‌کنم اتفاق خاصی افتاده باشد؛ سفر بایدن را به منطقه داشتیم، طبیعی است یکی از مسایل بحث برجام باشد. همچنین نشست امنیتی سازمان غیردولتی «اسپن» در آمریکا را داشتیم که اظهارات مقامات آمریکایی و انگلیسی در این نشست را نشانه تغییری در روندی که تاکنون بوده است، نمی‌دانم. فشار‌های حداکثری و تحریم‌های آمریکا سر جای خودش است اینکه تهدید کنند و بگویند اگر ایران تصمیم نگیرد فشار‌ها را بیشتر می‌کنیم یعنی دیگر چه کار می‌خواهند کنند؟

وی با بیان اینکه پیش‌بینی من از چند ماه گذشته تا شش ماه آینده این است که هیچ یک از طرف‌ها مرگ برجام را اعلام نمی‌کنند، گفت: حتی اگر مذاکرات احیای برجام به نتیجه‌ای هم نرسد باز هم کسی حاضر نیست پایان برجام را اعلام کند چرا که مرگ برجام یعنی باید برنامه "ب" داشته باشند و معتقدم هیچ یک از طرف‌ها این برنامه را ندارند. پس برای اینکه به مرحله بن بست نرسند کج دار و مریز طی می‌کنند.

این کارشناس مسایل آمریکا اظهار کرد: آمریکا و کشور‌های اروپایی از اواخر ۲۰۲۱ می‌گفتند زمان در حال اتمام است، اما این رویه دیگر برداشته شده است. معتقدم مذاکرات ادامه دار خواهد بود، چون فاصله مطالبات ایران و آمریکا زیاد است و انگیزه ایران هم برای توافق خیلی کم شده است. اگر ایران بتواند نفت‌اش را بفروشد و روسیه کمک کند، دلیلی ندارد ایران خودش را در استیصال قرار دهد. از سویی در آمریکا هم دنبال توافق نیستند و همه دموکرات و جمهوری‌خواه می‌گویند توافق نکنید. جمهوری خواهان گفته‌اند روزی که وارد کاخ سفید شوند همه چیز را بر می‌گردانند که اگر بازگشتی به برجام انجام شود حتما آن را دوباره بر هم می‌زنند. از سویی دموکرات‌ها هم چندان دولت بایدن را به سمت اجرای برجام سوق نمی‌دهند. به طور کلی در امریکا هم دنبال توافق نیستند، اما کسی هم نمی‌گوید توافق نکنیم.

ابوالفتح درباره تلاش آمریکا برای مقصر نشان دادن ایران و انحراف افکار عمومی درباره عامل ایجاد شرایط فعلی اظهار کرد: این که ایران را مقصر معرفی کنند که چهار سال است دارند این کار را انجام می‌دهند. جامعه جهانی ۲۰۱۴ با الان خیلی فرق کرده است. همکاری روسیه و آمریکا در سال ۲۰۱۴ زیاد بود. ایران به هر دلیلی روسیه و چین را نمی‌توانست قانع کند تا با او همراه شوند، اما الان که دیگر روسیه و امریکا شاخ به شاخ هم هستند، روسیه کنار ایران است.

وی افزود: اگر می‌توانستند مساله را با اسنپ بک و بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل حل می‌کردند، اما آن‌ها می‌دانند بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل در شرایطی که تحریم‌های آمریکا بزرگ‌تر و جدی‌تر از آنهاست، بی‌فایده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر