تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
گزارش دقیقی از برخورد کلی گشت ارشاد نداریم

قاسم‌پور: گشت ارشاد باید کرامت زنان را حفظ کند؛ یامین‌پور تخطی کرده!

فاطمه قاسم‌پور، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره بحث جنجالی حجاب که این روزها در کنار بحران اقتصادی کشور موضوع اول رسانه‌هاست، گفت: ما گزارش دقیقی از برخورد کلی گشت ارشاد نداریم؛ گشت ارشاد باید مبتنی بر حفظ کرامت زنان باشد و در بیانیه ۲۱ تیرماه هم این بحث را مطرح کردیم.

کد خبر: ۱۳۴۲۶۴
۱۷:۱۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱

قاسم‌پور: گشت ارشاد باید کرامت زنان را حفظ کند؛ یامین‌پور تخطی کرده!

دیدارنیوز: فاطمه قاسم‌پور، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در طول این سال‌ها گشت ارشاد بار‌ها مورد آزمون و خطا قرار گرفته است. هر شیوه‌ی برخوردی که کرامت زنان را مخدوش کند، حتما با آن مشکل داریم. امروز هم از سردار اشتری تقاضای وقت کردیم تا در آن جلسه باره ضابطه‌مند شدن گشت ارشاد گفتگو کنیم و صحبت‌های آنان را بشنویم.

چندی پیش ویدئویی در فضای مجازی دست به دست چرخید که موجب آزردگی بسیاری از اقشار جامعه شد؛ در آن ویدئو مادری ملتمسانه جلوی ون گشت ارشاد ایستاده بود تا دخترش که بیمار است را نبرند، اما مادر افتاد و دختر را بردند.

حال نقد‌های بسیاری به نحوه برخورد گشت ارشاد با بانوان به گوش می‌رسد که چرا با این نوع برخورد جایگاه و شان زنان را خدشه دار می‌کنند؟!

در این خصوص فاطمه قاسم‌پور، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در طول این سال‌ها گشت ارشاد بار‌ها مورد آزمون و خطا قرار گرفته است. هر شیوه‌ی برخوردی که کرامت زنان را مخدوش کند، حتما با آن مشکل داریم. امروز هم از سردار اشتری تقاضای وقت کردیم تا در آن جلسه باره ضابطه‌مند شدن گشت ارشاد گفتگو کنیم و صحبت‌های آنان را بشنویم. زیرا ما گزارش دقیقی از برخورد کلی گشت ارشاد نداریم؛ گشت ارشاد باید مبتنی بر حفظ کرامت زنان باشد و در بیانیه ۲۱ تیرماه هم این بحث را مطرح کردیم.

باید عملکرد گشت ارشاد را هم آسیب شناسی کرد
وی ادامه داد: مصوبه ۴۲۷ و ۸۲۰ حجاب که شامل اقدامات فرهنگی و سلبی است برای اجرای مصوبات باید مجموعه کامل آن اجرا شود. اجرا تنها بر عهده نیروی انتظامی نیست بلکه همه دستگاه‌ها باید نسبت به این مصوبات پاسخگو باشند. دو هفته‌ی قبل با تمام دستگاه‌ها جلسه‌ای داشتیم و گزارش عملکرد دادند؛ باید با مسئله حجاب به صورت جامع مواجهه کرد؛ نمی‌توان صرفا رویکرد سلبی داشت. نگاه ما این چنین است و البته باید عملکرد گشت ارشاد هم آسیب شناسی کرد؛ این مطالبه ما است و تمام حرف ما این است که باید حفظ کرامت شود و در عین حال قانون حجاب باید اجرایی شود.

در مسأله حجاب نباید رویکرد سلبی و چکشی صورت بگیرد
فاطمه قاسم پور تصریح کرد: در مسئله حجاب نباید رویکرد سلبی و چکشی صورت بگیرد؛ بلکه باید برخورد قانونی و ضابطه‌مند باشد. هر رفتاری که در کشور دو قطبی بسازد قابل دفاع نیست.

با هر چیزی که آبروی زنان را خدشه دار کند مخالفیم
عضو کمیسیون زنان در خصوص اظهارات وحید یامین پور گفت: من صفحه آقای یامین پور را دیدم و ایشان نیز توضیح دادند که این بحث برای امروز نبوده و در یک جلسه خصوصی صحبت کرده بودند؛ اما هر چیزی که آبروی زنان را خدشه دار کند با آن مخالفیم و البته گوینده این حرف تخطی کرده است.

حجاب تأمین کننده امنیت زنان است
وی در پایان افزود: بخشی از امنیت زنان در گرو حجاب است و در واقع حجاب تأمین کننده امنیت زنان است.

منبع: جماران
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير