تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
انتقاد یک پیشکسوت از ثبت‌نام مهدی تاج در انتخابات فدراسیون فوتبال

بازگشت «متهم» به محل جرم!

ثبت‌نام مهدی تاج در انتخابات پرحاشیه ریاست فدراسیون فوتبال که قرار است ابتدای شهریور ماه برگزار شود، موجی از انتقادها را در پی داشته و یک پیشکسوت هم گفته حکایت بازگشت تاج به فوتبال، مانند بازگشت متهم به محل جرم است.

کد خبر: ۱۳۴۲۴۴
۱۴:۰۹ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱

بازگشت «متهم» به محل جرم!

دیدارنیوز: بازیکن سابق تیم ملی و پرسپولیس گفت، حکایت بازگشت مهدی تاج به عرصه انتخابات فدراسیون فوتبال، حکایت جمله‌ای است که می‌گوید متهم به محل جرم برمی‌گردد.

رحیم یوسفی با انتقاد از ورود بازیکنان تیم ملی به مسئله انتخاب سرمربی اظهار داشت: نباید بازیکنان در این مورد تصمیم بگیرند. اصلاً بازیکن نباید اجازه دخالت در کار مربیگری داشته باشد و بگوید این را نمی‌خواهیم و این را می‌خواهیم. نباید کار به اینجا می‌رسید و موضوع رسانه‌ای می‌شد. البته که اسکوچیچ هم اشتباه کرد و از اول نباید اجازه چنین اتفاقی را در تیمش می‌داد.

وی با یادآوری موضع‌گیری مهدی طارمی علیه اسکوچیچ در فضای مجازی، گفت: طارمی در آن زمان بی‌انضباطی کرد و باید کنار گذاشته می‌شد. مثل همان کاری که قبلاً کی‌روش انجام داده بود. من کاری به رفتار و مربیگری کی‌روش ندارم، اما برای مربی باید انضباط در اولویت باشد و اجازه ندهد کسی در کارش دخالت کند. من از روز اول می‌گفتم که اسکوچیچ به درد تیم ملی ما نمی‌خورد، خصوصاً وقتی که بازیکن تصمیم می‌گیرد چه کسی بازی کند و چه کسی بازی نکند. این مربی دیگر مربی نیست و شخصیتش را در تیم از دست داده است. به نظر من با ماندنش فقط به تیم ملی لطمه می‌زند و کار خاصی هم نمی‌تواند بکند. وقتی همه طرف او را رد می‌کنند و نمی‌خواهند سرمربی باشد، خودش نباید می‌ماند.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: اگر اسکوچیچ را ابقا کردند صرفاً به خاطر مسائلی است که انتخاب امیر قلعه‌نویی یا یک مربی پرسپولیسی می‌توانست برای تیم ملی حرف و داستان ایجاد کند. می‌خواستند جلوی این حرف‌ها را بگیرند که، چون مربی استقلالی بود بازیکن ما را در زمین نگذاشت و یا، چون پرسپولیسی بود، آن بازیکن استقلال را دعوت نکرد.

وی در ادامه در مورد ثبت‌نام مهدی تاج در انتخابات فدراسیون فوتبال با وجود عملکرد ضعیفی که در دوره مدیریتش داشت، خاطرنشان کرد: این ضعف فدراسیون و دولت است که وقتی یکی ناکارآمد بوده است به این راحتی اجازه می‌دهند دوباره ثبت‌نام کند. شما چه اثری از خود در فوتبال گذاشتید که حالا می‌خواهید برگردید؟ این حکایت جمله معروف «متهم به صحنه جرم برمی‌گردد» است، کسی که آن قرارداد وحشتناک با ویلموتس را به فوتبال ایران تحمیل کرد باز هم می‌خواهد رئیس فدراسیون شود. هر چند این موضوعی عجیب به شمار می‌رود، اما در فوتبال ما اینگونه مسائل عادی است.

یوسفی راجع به اینکه پرسپولیس هنوز مهاجمی جذب نکرده است و به نظر باز هم در لیگ پیش رو دچار مشکل خواهد شد، گفت: من قبلاً هم گفتم که پرسپولیس یاران خوبی را جذب کرده، اما اینکه فوروارد نگرفته خیلی مسئله‌ساز است، چون مشکل اصلی سال گذشته هم همین نداشتن یک فوروارد مطمئن بود. الان هم می‌گویند پول نداریم، اما نمی‌گویند آن ۳۸۰ میلیارد تومان چه شده است و باید دوباره دولت کمک کند یا سهام را در بورس بفروشند که بازیکن بخرند! الان باید ببینند پول‌ها در این باشگاه چطور خرج شده است. بعد که کار از کار گذشت و مدیر قبلی رفته و مدیر جدید آمده تازه بررسی می‌کنند و می‌گویند کی چقدر گرفته است.

وی ادامه داد: بازیکن ۲۵ میلیارد گرفته که از نظر من یک ریال هم برایش زیاد است و هرگز نباید چنین پولی به او برسد. آقایان بیایند بررسی کنند که داستان چه هست و چطور پول را تقسیم می‏‌کنند. آن پنج درصد هم برای پیشکسوتان بود که ندادند! این‌ها دیگر چه جور آدم‌هایی هستند!

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی